Ταρώ Ανατολής 25/05 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 25/05 Τρίτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των ράβδων .

Σε μια πιθανή διαφωνία που μπορεί να έχει προκύψει στη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι ρόλο έχετε παίξει εσείς σε αυτό. Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι να μην παίρνετε μέρος σε οποιαδήποτε διαμάχη σας προκαλούν. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας σε ασήμαντες ανησυχίες, θα βγείτε κερδισμένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Είστε παραπάνω από ικανοί να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έτσι θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε στο μισό χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 25/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 25/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και εξαντλείτε την ψυχή και το σώμα σας. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι να λάμψετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Αυτή τη μέρα τολμήστε αυτό που σκεφτόσασταν και συνεχώς διστάζατε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δείτε τον ευατό σας σε νέα πλαίσια και κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιρίαζει. Ο τολμών νικά!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ράβδων

Εάν νιώθετε κολλημένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε, απρόσμενες τηλεφωνικές κλήσεις, γράμματα και μηνύματα θα σας βγάλουν από τη μονοτονία. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όσα σας απασχολούν τώρα. Και αν αυτές οι επικοινωνίες δεν συμβούν από μόνες τους, είναι ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση και να βγείτε στον έξω κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot