Ταρώ Ανατολής 25/07 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 25/07 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 25/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας.

Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση.

Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 25/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 25/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο αυτοκράτορας

Νιώθετε έτοιμοι να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε αναλαμβάνοντας έναν σημαντικότερο ρόλο στον τομέα σας. Γι’ αυτό το λόγο όταν δείτε την κατάλληλη ευκαιρία να παρουσιάζεται μην κανετε πίσω. Έχετε όλες τις δυνατότητες και μπορείτε να ανταπεξέλθετε χρησιμοποιώντας την εμπειρία σας. Και αν νιώθετε την ανάγκη να στηριχθείτε σε κάποιον καθώς κάνετε τα πρώτα σας βήματα, είναι η ώρα να αναζητήσετε το κατάλληλο άτομο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

dream

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι που λατρεύετε στη ζωή σας και η ενασχόλησή σας με αυτό έχει γεννήσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε στα επόμενά σας σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA