Ταρώ Ανατολής 25/12 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 25/12 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 25/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Αν νιώθετε να σας έχουν αδικήσει αυτό το διάστημα, η σημερινή κάρτα έρχεται να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε από τη μεριά σας είναι να προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Όλα θα διορθωθούν και η γαλήνη θα επιστρέψει στην ψυχή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας ταιρίαξει πραγματικά και θα σας ολοκληρώσει.

Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 25/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι για τη νίκη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο πύργος

Εάν χτίζετε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε συντετριμμένους. Ο μόνος τρόπος να ωριμάσετε είναι μέσα από τις εμπειρίες σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα SIBYLLA προβλέπει το άμεσο μέλλον του Έρωτα

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να ξεκαθαρίσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας που έχουν παραμεληθεί από εσάς σκόπιμα ή μη. Η αρχή είναι δύσκολη όμως θα νιώσετε πιο ανάλαφροι όταν το ολοκληρώσετε. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να αποφασίσετε τι σας χρειάζεται και τι όχι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι που λατρεύετε στη ζωή σας και η ενασχόλησή σας με αυτό έχει γεννήσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε στα επόμενά σας σχέδια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα SIBYLLA προβλέπει το άμεσο μέλλον του Έρωτα

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 25/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098