Ταρώ Ανατολής 26/01 Τρίτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 26/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 26/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των κυπέλων .

Είναι ώρα να γιορτάσετε καθώς η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου δημιουργικής ανάπτυξης και συναισθηματικής ικανοποίησης. Θα εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας στο έπακρο και θα νιώσετε συναισθηματική ευεξία μετά από καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο αυτοκράτορας

Αν επιθυμείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας, σιγουρευτείτε ότι το θέλετε αρκετά. Η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε έναν μέντορα που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει.

Είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 26/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 26/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον ευατό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ισώς τελευταία να αντιμετωπίσατε προβλήματα με τα οικονομικά σας, και να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε όσα επιθυμείτε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Όμως πλησιάζει το τέλος αυτής της δυσάρεστης φάσης και οι κόποι σας επιτέλους θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο θάνατος

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Αυτή τη μέρα τολμήστε αυτό που σκεφτόσασταν και συνεχώς διστάζατε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δείτε τον ευατό σας σε νέα πλαίσια και κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιρίαζει. Ο τολμών νικά!

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει με το συνηθισμένο τρόπο. Ίσως να φτάσει με τη μορφή ενός ονείρου ή μιας απρόσμενης διαίσθησης. Δεν συμβαίνει; Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ονειρευτεί χωρίς περιορισμούς και δείτε ποιες σκέψεις σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι ότι το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο χρυσό αστέρι. Αποβάλετε τα συναισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας, γιατί μόνο όταν ακολουθείτε την πορεία σας με σιγουριά, καταφέρνετε να ανοίξετε τις πόρτες της επιτυχίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις