Ταρώ Ανατολής 26/02 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 26/02 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 26/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των ξιφών .

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε πρόβληματα τώρα.

Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέτρον άριστον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 26/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των πεντάκτινων

Σε κάθε έργο που ετοιμάζουμε, η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε αυτή τη φάση με ένα μεγάλο έργο σας. Έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα και τον εαυτό σας και όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ανανεωθείτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  26-28/02 Τρίτα άτομα – Πολλές σκέψεις – Ασυνεννοησία

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό! Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων ή κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, γιορτάστε και πιείτε από το κρασί της χαράς!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 26/02  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Σύμφωνα με το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε τα μαλλιά μας. Όμως η σημερινή κάρτα διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί αυτή τη χτένα όταν το απαιτεί η κατάσταση. Έτσι κι εσείς θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να ξεφύγετε από μια δυσκολία. Δείτε τις καταστάσεις με μια ώριμη και ξεκάθαρη ματιά και βοηθήστε τον εαυτό σας όπως μόνο εσείς μπορείτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ταλανίζει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι από δω και στο εξής θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα αρνητικά πράγματα. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και φέρτε τις καταστάσεις με το μέρος σας. Αν έχετε αδικηθεί, είναι ώρα να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  26-28/02 Τρίτα άτομα – Πολλές σκέψεις – Ασυνεννοησία

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Ανατολής 26/02  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες εντός του σπιτιού σας για να βρείτε τη γαλήνη και την αρμονία που χρειάζεστε. Επικεντρωθείτε στα σημεία που χρειάζονται μια ανανέωση και δημιουργήστε έναν χώρο στον οποίο θα μπορείτε να βρίσκετε τον εαυτό σας και να χαλαρώνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66