Ταρώ Ανατολής 26/04 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 26/04 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 26/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο μάγος .

Σήμερα σας δίνεται μια ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας τυχόν λάθη και εφαρμόζοντας την εμπειρία του παρελθόντος. Όμως προσέξτε να μην επικεντρώνεστε τόσο στις λεπτομέρειες και χάνετε την πραγματική ουσία των έργων σας. Μην παίρνετε τη ζωή σας τόσο στα σοβαρά, και κάντε ένα ανάλαφρο διάλειμμα όταν το χρειάζεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και η διάθεσή μας είναι κακή για κάποιο σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε.

Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε ποιά περίπτωση αντιμετωπίζετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 26/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία Αισθηματικές αποκαλύψεις – Ερωτικές αντιδικίες

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 26/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν, τις προσωπικές σας επιτυχίες, τους δεσμούς αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Απλά θυμηθείτε να μοιράζεστε τα καλά πράγματα με τους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 26/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωρήσετε μπροστά παρά τα σημάδια που σας δείχνουν το αντίθετο. Ενώ άλλες φορές πρέπει να ακούτε τα σημάδια και να επιβραδύνετε. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει ότι τώρα πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση. Αυτήν τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γιατρευτείτε από ό, τι πληγώνει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία λαμβάνοντας μια μικρή απόσταση από τον έξω κόσμο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε ένα έργο. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε στη φάση που χρειάζεται να περιμένετε. Η φάση αυτή είναι η λιγότερο ευχάριστη του κύκλου της δημιουργίας, μιας και απαιτεί εμπιστοσύνη πως όλα θα λειτουργήσουν σωστά. Η σημερινή κάρτα υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμενετέ για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και αυτό θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ράβδων

Εάν νιώθετε κολλημένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε με παλιές και νέες γνωριμίες. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όσα σας απασχολούν τώρα. Και αν αυτές οι επικοινωνίες δεν συμβούν από μόνες τους, είναι ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση και να συναναστραφείτε με τον κόσμο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία Αισθηματικές αποκαλύψεις – Ερωτικές αντιδικίες

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Το άρμα

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot