Ταρώ Ανατολής 26/04 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 26/04 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 26/04 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των κυπέλλων .

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη.

zodia-taro-45

Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα, αλλά ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις σπάνιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Για να επωφεληθείτε από όσα πρόκειται να φέρει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε κι εσέις ένα χεράκι.

Κάντε ό,τι χρειαστεί και να είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/04 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι σας και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Μάιος 2022 – Παλιές αγάπες και αμαρτωλά πάθη στο προσκήνιο!

taro-6-9

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειται για οικονομική βοήθεια, ή ψυχολογική υποστηριξη, δείξτε στους άλλους τη γενναιοδωρία σας. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε την ανεκτίμητη ικανοποίηση της προσφοράς.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 26/04 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Στη φάση που βρίσκεστε έχετε κατανοήσει ότι η γνώση είναι δύναμη, και επιδιώκετε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια για την υπόλοιπη πορεία σας. Αναζητήστε τις κατάλληλες πηγές, τα βιβλία, τα μαθήματα ή τους ανθρώπους, που θα σας οδηγήσουν κατάλληλα στο ταξίδι της γνώσης.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να διακρίνετε αν πρόκειται πράγματι για κάτι σημαντικό, ή μήπως εσείς το έχετε μεγεθύνει καθώς είστε πληγωμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος. Για ό,τι κι αν πρόκειται να θυμάστε πως είναι άσκοπο να στενοχωριέστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο μάγος

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ουσιαστικά. Μην μένετε αμέτοχοι στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Αν πιστέψετε πραγματικά ότι αξίζετε κάτι καλύτερο θα συμβεί πραγματικά. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Μάιος 2022 – Παλιές αγάπες και αμαρτωλά πάθη στο προσκήνιο!

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 26/04 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιεροφάντης

Τη σημερινή μέρα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, όμως αντί να κρυφτείτε από ντροπή, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Και αν νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, κραστήστε τα χαρτιά σας κρυφά μέχρι να φτάσει η ιδανική στιγμή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot