Ταρώ Ανατολής 26/05 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 26/05 Τετάρτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Αν αισθάνεστε σαν το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε την κατάσταση όπως είναι πραγματικά, και όχι όπως σας κάνει να νιώθετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις συνεχείς άσχημες σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα θα βγούν από τη ζωή σας μια για πάντα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας.

Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ανατολής 26/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το άρμα

Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώσατε στάσιμοι και κολλημένοι σε μια ρουτίνα, αυτό όμως πρόειται να αλλάξει τώρα, καθώς συναντάτε τις ευκαιρίες που είναι ικανές να σας κινητοποιήσουν. Κάντε ο,τι χρειάζεται για να προωθήσετε τα έργα σας και μην αφήνετε καμία προσφερόμενη βοήθεια ανεκμετάλλευτη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 26/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. Ωστόσο μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά άπειρο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Έχετε ένα πάθος, φυσικό ή μεταφορικό, και ένα έργο σχετικό με αυτό επωάζεται υπό την καθοδήγησή σας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν αυτό το έργο, είναι τώρα έτοιμο να βγει στον κόσμο. Μην διστάσετε να δείξετε σε όλους το ταλέντο σας σε αυτό που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι πως οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

Ταρώ Ανατολής 26/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για εσάς; Είναι το μέρος στο οποίο ζείτε; Ή μήπως εκφράζεται καλύτερα με την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποια ιδέα κι αν προτιμάτε, η σημερινή μέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να θέσετε τις ρίζες σας όπου επιθυμεί η καρδιά σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως σαν το σπίτι μας δεν έχει!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των πεντάκτινων

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε και να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε πλούσιοι. Οι δικοί σας άνθρωποι, όσα έχετε καταφέρει και όσα έχετε μάθει. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή ενός ανθρώπου, και τα υλικά αγαθά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η εγκράτεια

Μήπως δουλεύετε σε εξαντλητικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε ισορροπία μεταξύ του πνεύματος και του σώματος, και να παρέχετε μια δόση μετριοπάθειας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia