Ταρώ Ανατολής 26/06 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 26/06 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 26/06 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Το άρμα .

Σε αυτή τη φάση είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/06 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναζητήσετε όλους τους πιθανούς βοηθούς για τα δημιουργικά έργα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Καταγράψτε μια λίστα εποικοδομητικών, ρεαλιστικών βημάτων που θα σας φέρουν στο σημείο του τερματισμού. Αναρωτηθείτε ποιοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με την βοήθεια και τα ταλέντα τους. Όμως θα πρέπει κι εσείς από τη μεριά σας να είστε εκεί γι’ αυτούς όταν χρειαστεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τους παράγοντες της ευημερίας στη ζωή σας: την ακίνητη περιουσία, τα χρήματα, και τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν είναι ανάγκη να παλεύετε συνεχώς με στερήσεις. Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε όσα θέλετε, συμβουλευτείτε κάποιον που το έχει καταφέρει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/06 Εξηγήσεις αγάπης – Ενδιαφέρουσες προτάσεις

zodia-0988

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας για να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο ή να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Εάν έχετε μια επιχείρηση σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Για όσους από εσάς αισθάνεστε μοναξιά η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Πρόκειται να μπεί στη ζωή σας ένας νέος σύντροφος ή φίλος που θα αγκαλίασει την ξεχωριστή και υπέροχη προσωπικότητά σας. Και αν είστε ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας στο άλλο σας μισό.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 26/06 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά η ζωή σας βάζει συνεχώς εμπόδια σε αυτή την πορεία. Αντί να απογοητεύεστε από αυτή την κατάσταση, εμπιστευθείτε το πλήρωμα του χρόνου. Είναι σίγουρα αποθαρρυντικό, αλλά μερικές φορές το να παραδινόμαστε στη μοίρα είναι ο καλύτερος δρόμος για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και προσπαθήστε να καταλάβετε το μάθημα που υπάρχει σε όλο αυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να καλλιεργήσετε τον πνευματικό σας κόσμο. Είτε επιλέξετε να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να κάνετε διαλογισμό. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπτυξη σας. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλυφθούν.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των κυπέλλων

Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής! Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι και πιθανόν να λάβετε κάποια ευπρόσδεκτα νέα. Αυτή η μέρα πρόκειται να γραφτεί στην ιστορία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/06 Εξηγήσεις αγάπης – Ενδιαφέρουσες προτάσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/06 Κυριακή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των πεντάκτινων

Το τελευταίο διάστημα αφιερώσατε όλες σας τις δυνάμεις προσπαθώντας να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είτε αυτό αφορούσε ένα προσωπικό σας έργο, είτε επρόκειτο για κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε ιδιαίτερα. Πολύ σύντομα θα δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, και θα απολαύσετε την συναισθηματική ολοκλήρωση που θα σας φέρει αυτή η διαδικασία. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Αξιοποιήστε την σπάνια καλλιτεχνική σας έμπνευση και μπείτε στην διαδικασία της δημιουργίας για να διώξετε μακριά κάθε άσχημη σκέψη που σας απασχολεί. Μέσω της ενασχόλησης με αυτά που σας γεμίζουν θα καταφέρετε να βρείτε ξανά το νήμα στη ζωή και έναν καλό λόγο για να ξυπνάτε με όρεξη και ενθουσιασμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia