Ταρώ Ανατολής 26/11 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 26/11 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 26/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των ράβδων .

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ, γι’ αυτό περιμένετε να λάβετε την αντίστοιχη αναγνώριση και τιμή από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να το κάνετε να συμβεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν.

Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 25-30/11 Χωρισμός ή Συγχώρεση?

zodia-zvdia-22

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική και χαρμόσυνη για εσάς. Είτε περάσετε όμορφες στιγμές μέσω μιας οικογενειακής επανένωσης, ή μιας συνάντησης μεταξύ φίλων, είτε λάβετε μερικές ευχάριστες ειδήσεις, είναι ώρα να το γιορτάσετε!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 26/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια αδίακοπη στατικότητα; Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις υπέρ σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η Βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το ανιτμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο στόχος σας σε αυτη τη φάση είναι η δημιουργία ενός αρμονικού οικιακού περιβάλλοντος. Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό μπορεί να βρίσκεται στη φροντίδα του χώρου σας ή των μελών της οικογένειάς σας και του εαυτού σας. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να βρείτε τρόπους ώστε να έρθετε σε ισορροπία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 25-30/11 Χωρισμός ή Συγχώρεση?

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098