Ταρώ Ανατολής 26/12 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 26/12 Κυριακή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων .

Όταν ο Βασιλιάς των κυπέλλων κάνει την εμφάνισή του, είναι γίατί θέλει να μας πεί να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με την επιχειρηματικότητα, αυτή είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ιδανική ισορροπία καλλιτεχνικής ακεραιότητας και κοσμικής επιρροής. Εάν γνωρίζετε ένα τέτοιο άτομο είναι ώρα να εμπνευστείτε από αυτό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιος που σας επιτίθεται; Είστε σίγουροι πως πρόκειται για δικό τους λάθος. Ή μήπως είστε εσείς υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας;

Το μάθημά σας για σήμερα είναι ότι απλά και μόνο επειδή σας έχουν προκαλέσει σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποδεχτείτε.

Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ασήμαντες ανησυχίες, ένα μεγαλύτερο μάθημα θα σας περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 26/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν σωστά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/12 – Τρίτο πρόσωπο – Ερωτικά μπλεξίματα

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει με τον συνηθισμένο τρόπο. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες λάμψεις διαίσθησης και εμπνευσμένα όνειρα. Αν αυτό δεν συμβεί, καταπιαστείτε με ένα καλλιτεχνικό έργο ακόμα κι αν το κάνετε ερασιτεχνικά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας στο χαρτί.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Ο άσσος των πεντάκτινων σας πληροφορεί σχετικά με τις επικοινωνίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα ώστε να σας προσφέρουν πληροφορίες που θα προωθήσουν την επιχείρηση ή την δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο. Εναλλακτικά, εάν περιμένετε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα τις λάβετε το συντομότερο δυνατόν.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 26/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των πεντάκτινων

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν προχωράει, σήμερα θα ξεκινήσει μια σημαντική αλλαγή στα πράγματα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Oι μεταβάσεις που θα συμβούν θα είναι ιδιαίτερα ομαλές, σαν να σας τραβούν οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης παρακάτω. Δεν συμβαίνουν οι αλλαγές που θα θέλατε; Αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Ακόμα κι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων οτι σας περιμένει μια κουραστική μέρα, έχετε το χάρισμα να τα καταφέρνετε πολύ καλά, καθώς η υπομονή και η επιμονή σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε σε όλους τους τομείς. Ακόμα και έτσι όμως, φροντίστε να δίνετε βάση και στις δικές σας ανάγκες, και να μην νιώθετε τύψεις αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα για να κάνετε κάτι όμορφο για εσάς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/12 – Τρίτο πρόσωπο – Ερωτικά μπλεξίματα

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 26/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο ποτήρι κάνει τον κόσμο γύρω μας πιο όμορφο. Όμως, από το τέταρτο ποτήρι και μετά θα ακολουθήσει ένα άσχημο μεθύσι. Το νόημα από αυτή την παραβολή, είναι πως μερικές φορές δεν πρέπει να το παρακάνουμε ακόμα και αν πρόκειται για κάτι καλό. Σήμερα, κάντε τη μετριοπάθεια φίλο σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera