Ταρώ Ανατολής 27/04 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 27/04 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 27/04 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο κρεμασμένος .

Μπορεί να θέλετε πολύ να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας έχει θέσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για εσάς.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο αυτοκράτορας

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να κάνετε πράξη όσα έχετε φανταστεί. Ο τομέας σας χρειάζεται την φρέσκια ματιά σας γι’ αυτό μην φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι κάντε το πρώτο βήμα και παράλληλα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 27/04 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με νέες ιδέες. Ωστόσο, μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο, αλλά άπειρο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/04 Επίσημες προτάσεις – Έρωτας παλιός

zodia-astra-tarot

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των πεντάκτινων

Ώρα να δώσετε απλόχερα όσα όμορφα συναισθήματα υπάρχουν στην ψυχή σας. Είτε επιλέξετε να βοηθήσετε κάποιον με τις πράξεις σας, είτε τον υποστηρίξετε ψυχολογικά ή υλικά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο δραστικό. Απλά φροντίστε να βρίσκετε χρόνο και για τον εαυτό σας και να μην βάζετε πάντα τους άλλους πάνω από τις ανάγκες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των ράβδων

Αν πήρατε μέρος σε μια διαφωνία πρόσφατα, είναι ώρα να σκεφτείτε τη θέση σας μέσα σε αυτή. Μπορεί να θεωρείτε πως έχετε απόλυτο δίκιο και το φταίξιμο πέφτει στην αντίπαλη εξέδρα. Όμως αν δείτε απ την αρχή την ιστορία πιθανόν να εντοπίσετε και δικά σας λάθη μέσα σε αυτή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιλέξτε να μην εμπλέκεστε σε ασήμαντα δράματα που αποσυντονίζουν την ψυχική σας ηρεμία.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/04 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε πρόβληματα τώρα. Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέτρον άριστον.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη του να χαρείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία το πνεύμα και την ψυχή σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/04 Επίσημες προτάσεις – Έρωτας παλιός

taro-zodia-76

Ταρώ Ανατολής 27/04 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera