Ταρώ Ανατολής 27/05 Πέμπτη

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 27/05 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 27/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα ο ιππότης των ράβδων σάς προσκαλεί να προχωρήσετε με όποιο νέο εγχείρημα σχεδιάζετε.

Μην το σκέφτεστε άλλο, γιατί είναι ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας γεμίζει με έμπνευση και θετική ενέργεια;

Συναναστραφείτε μαζί του για να δράσετε με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 27/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 27/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Ένας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός δεν φέρνει την ευτυχία.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να μάθετε αυτά που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για μια νέα γνώση που θα σας ωριμάσει πνευματικά είτε αφορά την απάντηση που ψάχνετε εδώ και καιρό ο άσος των ξιφών θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο θάνατος

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε όλα όσα έχετε θέσει σαν στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές.

Καταγράψτε όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia