Ταρώ Ανατολής 27/06 Δευτέρα

taro

Ταρώ Ανατολής 27/06 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 27/06 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ξιφών .

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας.

Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 27/06 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Αν είστε από αυτούς που σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά το μέλλον, έχει έρθει η στιγμή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Χρησιμοποιήστε την ζωηρή σας φαντασία για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μόνο αν παρέμβετε οι ίδιοι στη μοίρα σας θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zodia-0988

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές είμαστε πρόθυμοι να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που μας υποδεικνύουν το αντίθετο. Άλλες φορές, όχι τόσο πολύ. Η σημερινή κάρτα υποδηλώνει ότι τώρα θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δεύτερη περίπτωση. Αυτήν τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνετε καλά από ό, τι ενοχλεί το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία κάνοντας ένα διάλειμμα από τον καθημερινό κόσμο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, απαιτεί δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε με όλες τις νέες ιδέες που έχετε. Μην καθυστερείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να γίνετε καλύτεροι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας μεταδίδουν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/06 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να γίνετε παραλήπτες ενός μηνύματος που θα φτάσει σε εσάς με ασυνήθιστο τρόπο. Ίσως να μεσολαβήσει κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, είτε να λάβετε αυτό το μήνυμα από τη διαίσθησή σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να πρόκειται για μια αλλαγή στη ζωή σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον ασύγκριτο ενθουσιασμό σας σε ό,τι επιθυμείτε να πετύχετε. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να αγωνιζόμαστε συνεχώς. Και αν δεν καταφέρνετε να κάνετε τα πράγματα που επιθυμείτε, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον που γνωρίζει τον τρόπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zwdia – love

Ταρώ Ανατολής 27/06 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ξιφών

Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε οτιδήποτε θελήσετε τώρα, καθώς η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Και η αλήθεια είναι ότι οσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για μεγάλο διάστημα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot