Ταρώ Ανατολής 27/06 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 27/06 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 27/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των πεντάκτινων .

Τι νόημα έχει να δουλεύετε τόσο σκληρά και αδιάκοπα αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη την έντονα εργατική σας φύση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε την ημέρα σας μαζί με αυτούς που αγαπάτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των κυπέλλων

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα που αναζητούσατε καιρό.

Θα μπορούσε όμως να είναι κάτι που δεν είχατε σκεφτεί, αλλά πρόκειται να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση. Αν αυτό δεν συμβεί, κινητοποιηθείτε και αναζητήστε μόνοι σας τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 27/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθέιτε για αυτά. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους κοντινούς σας φίλους, ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Αναγνωρίστε αυτά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και διαφυλάξτε τα σαν κόρη οφθαλμού.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε κι άλλους για να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Βρείτε ανθρώπους των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν μια αληθινή μορφή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/06 – Ερωτικές προτάσεις – Λόγια από ερωτευμένο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 27/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε πολύ να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας έχει θέσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για εσάς.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας βάζει να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Έ νας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός δεν φέρνει την ευτυχία.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο διάβολος

Λατρεύετε να υποκύπτετε στους πειρασμούς της ζωής, και τη σημερινή μέρα θα είναι εύκολο να ενδώσετε σε αυτούς που έχετε περισσότερη αδυναμία. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σε ό,τι πρόκειται να θελήσετε σήμερα, απλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο υπερβολικά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα . Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισσοροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/06 – Ερωτικές προτάσεις – Λόγια από ερωτευμένο

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε. Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot