Ταρώ Ανατολής 27/07 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 27/07 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 27/07  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των πεντάκτινων .

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε και να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε πλούσιοι. Οι δικοί σας άνθρωποι, όσα έχετε καταφέρει και όσα έχετε μάθει. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή ενός ανθρώπου, και τα υλικά αγαθά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης!

Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 27/07  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το άρμα

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/07 – Κινήσεις για επανασυνδέσεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 27/07  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/07  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, η σημερινή κάρτα σας ζητά να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Αποκτήστε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας το μυαλό σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν; Ζητήστε βοήθεια για να ελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/07 – Κινήσεις για επανασυνδέσεις

δωρεάν-προβλέψεις

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66