Ταρώ Ανατολής 27/11 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 27/11 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 27/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η μεγάλη ιέρεια .

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε. Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα.

Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 27/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/11 Νέα από μακριά – Καινούργιος έρωτας

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να συναντήσετε και τις λύσεις που θα προκύψουν στα προβλήματά σας. Θα εκμεταλλευτείτε αυτες τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο αν δουλέψετε με ζήλο και τις αξιοποιήσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Κάποια είδηση που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη για τα μελλοντικά σας σχέδια, ή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Εμπιστευθείτε την προσωπική σας κρίση σε όσα συμβαίνουν γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ όλους γύρω σας που θέλετε να φτάσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/11 Νέα από μακριά – Καινούργιος έρωτας

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 27/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα θα λάβετε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τους γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, αν νιώθετε να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να ψάξετε μέσα σας τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε. Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη. τον έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988