Ταρώ Ανατολής 27/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 27/12 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 27/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

O ιππότης των κυπέλλων .

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική.

Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 27/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ράβδων

Η ζωηρή σας φανασία τρέχει σε υψηλές ταχύτητες αυτή τη στιγμή, και ανυπομονείτε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, όμως προσέξτε να προσδίδετε μια δόση ρεαλισμού στις επιδιώξεις σας. Διαφορετικά ίσως να απογοητευτείτε από την έκβαση των γεγονότων.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο αυτοκράτορας

Η κάρτα του αυτοκράτορα υποδηλώνει την επιθυμία σας να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Και μπορείτε να το κάνετε γιατί διαθέτετε όλα τα απαραίτητα προσόντα. Αν έχετε έλλειψη εμπειρίας, μην σας ανησυχεί, κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να σας συμβουλέψει για τις σωστές κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε και να ξεχωρίσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 27/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν επιζητάτε την πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 27/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να μάθετε τις εξελίξεις από ένα έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά, η σημέρινη μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν ασχολείστε με κάτι αυτό το διάστημα, είναι η ιδανική στιγμή να το σχεδιάσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098