Ταρώ Ανατολής 28/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 28/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 28/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

O άσος των κυπέλλων .

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου που περιλαμβάνει δημιουργικό δυναμικό και συναισθηματική ικανοποίηση. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που ετοιμάζετε καιρό, καθώς οι μέρες σας πρόκειται να κυλήσουν με ανανεωμένη έμπνευση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Πως θα σας φαινόταν να ξεκινήσετε μια καταγραφή όλων των πιθανών τρόπων που θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός αρμονικού σπιτικού;

Είτε η λίστα σας περιλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειάς σας, την αναδιαμόρφωση των χώρων σας, τη φύτευση κήπου ή μια μέρα προσωπικής περιποίησης, ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 28/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέιπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα προφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Προς το παρόν ούτως η άλλως, η μετριοπάθεια πρέπει να μπει στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 28/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί ποτέ να είναι ποτέ αρκετο στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν. Τις προσωπικές επιτυχίες, τις σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Απλά θυμηθείτε να μοιράζεστε τα καλά πράγματα με τους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση.

Παρθένος (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι για τη νίκη.

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 28/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, η σημερινή κάρτα σας ζητά να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Αποκτήστε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας το μυαλό σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν; Ζητσήστε βοήθεια για να ελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Επιθυμείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε και τόσο σίγουροι; Η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ράβδων

Εάν νιώθετε κολλημένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε: τηλεφωνικές κλήσεις, γράμματα και e-mail. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όσα σας απασχολούν τώρα. Και αν αυτές οι επικοινωνίες δεν συμβούν από μόνες τους, είναι ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση και να βγείτε στον έξω κόσμο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν οποιοδήποτε άτομο από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε τώρα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα . Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισσοροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις