Ταρώ Ανατολής 28/02 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 28/02 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 28/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των ξιφών .

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα: υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε λοιπόν και συγκεντρώστε τα όπλα σας για κάθε περίπτωση. Ωστόσο, μην πηγαίνετε πολύ μακριά: να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι ότι το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο χρυσό αστέρι.

Αποβάλετε τα συναισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας, γιατί μόνο όταν ακολουθείτε την πορεία σας με σιγουριά, καταφέρνετε να ανοίξετε τις πόρτες της επιτυχίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 28/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Επικεντρωθείτε στον τομέα που πιστεύετε οτι χρειάζεται βελτίωση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας με τα άτομα που ζούν μαζί σας, είτε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε πολλές νέες και συναρπαστικές ιδέες στο μυαλό σας. Όμως φροντίστε να ισορρπήσετε αυτή την έμπνευση με την πραγματικότητα. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη όσον αφορά τα σχέδιά σας, απευθυνθείτε στα έμπειρα άτομα του περιβάλλοντός σας που ταυτόχρονα σας αγαπούν και θέλουν να σας δούν να εξελίσσεστε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα έχετε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, τη σημερινή μέρα θα νιώσετε πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία, καθώς έχετε μάθει μέσα από αυτή την κατάσταση πως να διαχειριστείτε κάτι ανάλογο. Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βοηθήσετε με τη σοφία σας κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας; Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

O Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 28/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia