Ταρώ Ανατολής 28/04 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 28/04 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 28/04 Πέμπτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

5 των πεντάκτινων .

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό.

zodia-taro-45

Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων;

Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας.

Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 28/04 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

zodia-zvdia-75

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο στο οποίο βάλατε όλη σας την ψυχή και την ενέργεια. Αυτό το γεγονός σας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα αγχώνεστε για τις τελικές λεπτομέρειες και αναρωτιέστε πως θα φανεί τελικά στους γύρω σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψετε την απαιτούμενη έμπνευση και αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια μοιραστείτε με τον κόσμο τα όσα έχετε καταφέρει. Να είστε σίγουροι πως η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/04 Πέμπτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά να αποκομίσετε από τις προσπάθειές σας. Είτε αποσκοπείτε στην απόκτηση υλικών αγαθών, είτε επιθυμείτε την ψυχολογική ικανοποίηση που μπορεί να σας φέρει ένα έργο, δώστε όλη σας την ενέργεια για αυτόν τον ανώτερο σκοπό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των ξιφών

Αν έχετε εξαντληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινότητας, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε οτι σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς. Μόνο η ανάμνηση και η εμπειρία αυτής της δυσκολίας θα υπάρχουν πλέον στο μυαλό και την ψυχή σας.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των πεντάκτινων

Ώρα για δουλειά! Η νέα εποχή προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Σήμερα αξιοποιήστε ακόμα και τις ώρες που δεν θα δουλεύατε τυπικά ώστε να οργανώσετε ένα νέο πλάνο πορείας και να βάλετε σε μια σειρά όλες τις υποχρεώσεις αλλά και τις επιδιώξεις σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Ανατολής 28/04 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε χαρούμενες στιγμές! Σήμερα πρόκειται να είναι μια σημαντική μέρα για εσάς. Είτε αυτή η θετική ενέργεια προέρχεται από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, έχετε κάθε λόγο να νιώθετε ικανοποίηση. Γιορτάστε το!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot