Ταρώ Ανατολής 28/04 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 28/04 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 28/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ξιφών .

Ώρα να ξεκαθαρίσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας που έχουν παραμεληθεί από εσάς σκόπιμα ή μη. Η αρχή είναι δύσκολη όμως θα νιώσετε πιο ανάλαφροι όταν το ολοκληρώσετε. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να αποφασίσετε τι σας χρειάζεται και τι όχι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης!

Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 28/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν. Υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε λοιπόν και ετοιμάστε τα όπλα σας για κάθε περίπτωση. Ωστόσο προσέξτε, να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα που υψώσατε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η αυτοκράτειρα

Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο με το οποίο ασχολείστε με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/04 Αρχή έντονης αισθηματικής κατάστασης

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 28/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των κυπέλλων

Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής! Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι και πιθανόν να λάβετε κάποια ευπρόσδεκτα νέα. Αυτή η μέρα πρόκειται να γραφτεί στην ιστορία.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Αξιοποιήστε την προσοχή που λαμβάνετε από τους γύρω σας για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε καιρό. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε για ένα συλλογικό θέμα, τολμήστε να υψώσετε τη φωνή σας και να πείτε αυτό που σκέφτεστε.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αισθανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/04 Αρχή έντονης αισθηματικής κατάστασης

xartomanteia

 

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66