Ταρώ Ανατολής 28/05 Παρασκευή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 28/05 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 28/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των πεντάκτινων .

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Σε περίπτωση που κοπιάσατε και δουλέψατε με όλες σας τις δυνάμεις είναι απολύτως λογικό να περιμένετε την κατάλληλα αναγνώριση από τους γύρω σας.

Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει μην απελπίζεστε. Κανείς δεν αμφισβητεί την προσπάθειά σας, απλά ίσως να χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη για το τελικό σας έργο.

Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως μπορεί να γίνει μαθαίνονταις από τα λάθη του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 28/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 28/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο μήνυμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ό,τι μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα πράγματα. Και αν δεν λάβετε νέα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάποιος που δεν περιμένετε μπορεί να σας εκπλήξει γνωρίζοντας κάτι πολύ χρήσιμο για εσάς.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Έχετε ένα πάθος, φυσικό ή μεταφορικό, και ένα έργο σχετικό με αυτό επωάζεται υπό την καθοδήγησή σας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν αυτό το έργο, είναι τώρα έτοιμο να βγει στον κόσμο. Μην διστάσετε να δείξετε σε όλους το ταλέντο σας σε αυτό που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι πως οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε ότι κάνετε παρανοϊκές σκέψεις; Μερικές φορές το να νιώθετε άσχημα με μια κατάσταση συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα για την αμυντική σας στάση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot