Ταρώ Ανατολής 28/06 Τρίτη

taro

Ταρώ Ανατολής 28/06 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 28/06 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των πεντάκτινων .

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης!

Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 28/06 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση. Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι σύντομα θα βρείτε τη συντροφικότητα που αναζητάτε. Είτε πρόκειται για έναν φίλο ή έναν ερωτικό σύντροφο, κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας σύντομα. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας και θα εξελιχθείτε μαζί στο πέρασμα των χρόνων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G 01-10/07 1o 10ημερο Ιούλιος 22 Ερωτικές προβλέψεις

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο στο οποίο βάλατε όλη σας την ψυχή και την ενέργεια. Αυτό το γεγονός σας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα αγχώνεστε για τις τελικές λεπτομέρειες και αναρωτιέστε πως θα φανεί τελικά στους γύρω σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψετε την απαιτούμενη έμπνευση και αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια μοιραστείτε με τον κόσμο τα όσα έχετε καταφέρει. Να είστε σίγουροι πως η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας. Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/06 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G 01-10/07 1o 10ημερο Ιούλιος 22 Ερωτικές προβλέψεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 28/06 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Είστε ένα πολυάσχολο άτομο και τη σημερινή μέρα πρόκειται να παρουσιαστούν πολλές υποχρεώσεις στην αντζέντα σας. Ευτυχώς έχετε την ικανότητα να τις φέρετε όλες εις πέρας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απλά θυμηθείτε πως στο τέλος της ημέρας είναι καλό να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας και να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia