Ταρώ Ανατολής 28/07 Τετάρτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 28/07 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 28/07  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των κυπέλλων .

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση είναι αστείρευτη και πλούσια στο μυαλό μας. Και άλλες φορές, έρχεται μετά από αρκετή προσπάθεια και συγκέντρωση. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα.

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 28/07  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δικαιοσύνη

Όσον αφορά αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που νιώθετε πως σας έχει αδικήσει, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να την ξεπερνάτε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να στρέψετε τα δεδομένα προς οφελός σας. Να είστε σίγουροι οτι θα βρείτε ανταπόκριση σε αυτό που αναζητάτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 28/07  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις σκέψεις. Αξιοποιήστε την φαντασία και τα όνειρά σας σαν ένα χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Συμμετέχτε ενεργά σε όσα συμβαίνουν και μην μένετε άλλο απλοί παρατηρητές. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όσα στοχεύετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/07  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Ξεπεράστε τις συμβάσεις και τις αναστολές σας και ξεκινήστε να δουλεύετε γι’ αυτά που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Ο τολμών νικά!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε υπερβολική ενέργεια και ενθουσιασμό; Δεν νιώθετε ολοκλήρωση παρά τα όσα έχετε καταφέρει; Αυτό είναι κατανοητό, και σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή σημαίνει πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο ουσιαστική εργασία, είτε απλά βρείτε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει όπως είστε πραγματικά και όχι με τον τρόπο θα ήθελε εκείνος. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Όσον αφορά ένα θέμα που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει την απάντηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στην επίλυση του προβλήματος. Διαφορετικά, αφιερώστε τον ελέυθερο χρόνο σας γράφοντας τις σκέψεις σας και εντοπίστε ποια από τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00