Ταρώ Ανατολής 28/12 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 28/12 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 28/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των πεντάκτινων .

Ισως τελευταία να αντιμετωπίσατε προβλήματα με τα οικονομικά σας, και να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε όσα επιθυμείτε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Όμως πλησιάζει το τέλος αυτής της δυσάρεστης φάσης και οι κόποι σας επιτέλους θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει.

Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 28/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον ευατό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL Παλιές ερωτικές ιστορίες ξανα-ανοίγουν!

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τον εσωτερικό σας ηγέτη στον έξω κόσμο. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας τώρα!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλων

Είναι ώρα να γιορτάσετε καθώς η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου δημιουργικής ανάπτυξης και συναισθηματικής ικανοποίησης. Θα εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας στο έπακρο και θα νιώσετε συναισθηματική ευεξία μετά από καιρό.

ζωδια-ταρο-99Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 28/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε σαν το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε την κατάσταση όπως είναι πραγματικά, και όχι όπως σας κάνει να νιώθετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις συνεχείς άσχημες σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα θα βγούν από τη ζωή σας μια για πάντα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL Παλιές ερωτικές ιστορίες ξανα-ανοίγουν!

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 28/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ερημίτης

Ώρα να επαναπροσδιορίσετε τη διαδρομή σας στη ζωή! Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και την ενασχόληση με τους άλλους, και αφιερώστε χρόνο επικεντρώνοντας όλη σας την ενέργεια στις εσωτερικές σας ανάγκες. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στον σωστό δρόμο με ό,τι σας παρουσιαστεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί ποτέ να είναι ποτέ αρκετο στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν. Τις προσωπικές επιτυχίες, τις σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Απλά θυμηθείτε να μοιράζεστε τα καλά πράγματα με τους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot