Ταρώ Ανατολής 29/01 Παρασκευή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 29/01 Παρασκευή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Σελήνη .

Αν το τελευταίο διάστημα βασανίζεστε από σκέψεις και έχετε χάσει τον ύπνο σας, ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια και να μελετήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος άλλος θα το κάνει; Σε διαφορετική περίπτωση, δώστε βάση στη διαίσθησή σας για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει παρουσιαστεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι σας που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να μεταβείτε από το παλιό, στο καινούργιο.

Οι αλλαγές αυτές ίσως να φαίνονται οδυνηρές στις σκέψεις σας, αλλά είναι απαραίτητες.

Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στο παρελθόν να γονιμοποιήσει το μέλλον χωρίς φόβο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 29/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ταλανίζει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι από δω και στο εξής θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα αρνητικά πράγματα. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και φέρτε τις καταστάσεις με το μέρος σας. Αν έχετε αδικηθεί, είναι ώρα να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα, η εστίασή σας είναι επικεντρωμένη στην εργασία σας. Προχωρήστε, και ολοκληρώστε τις ανθέσεις που έχουν προθεσμία. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην κατάλληλη αξία για τη δουλειά που προσφέρετε. Εάν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θα θέλατε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε κάτι με καλύτερες προοπτικές.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 29/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, αυτή είναι η σημερινή. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισσοροπία κοσμικής επιρροής και καλλιτεχνικής έκφρασης, αναζητήστε αυτό το άτομο και εμπνευστείτε από το έργο του.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο για τη ζωή σας η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πραγματικά αρμονικό τρόπο. Απλά φροντίστε να εκτιμάτε αυτά που έχετε, και κυρίως τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Μοιραστείτε μαζί τους όλα τα καλά πράγματα που πρόκειται να συμβούν.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Ο αυτοκράτορας υποδηλώνει πως είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μην σας αγχώνει η πιθανή έλλειψη εμπειρίας που ίσως να έχετε. Κάποιος από το περιβάλλον σας είναι σε θέση να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να ξεκινήσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει τη ζωηρή σας διάθεση και τα χαρούμενα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να κάνετε κάτι δημιουργικό και εμπνευσμένο. Ένα ή περισσότερα παιδιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών κατέχει τη γνώση για να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε ό, τι φέρει η ζωή. Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτό που σας ενοχλεί τώρα. Ξεχωρίστε την ήρα από το σιτάρι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα έχετε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, τη σημερινή μέρα θα νιώσετε πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία, καθώς έχετε μάθει μέσα από αυτή την κατάσταση πως να διαχειριστείτε κάτι ανάλογο. Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βοηθήσετε με τη σοφία σας κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση του άσσου των κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, που θα περιλαμβάνει την δημιουργία και την συναισθηματική ικανοποίηση που θέλετε στην ζωή σας. Τη σημερινή μέρα πρόκειται να σας επισκεφθεί η έμπνευση, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να κρατήσετε σημειώσεις.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν προχωράει, σήμερα θα ξεκινήσει μια σημαντική αλλαγή στα πράγματα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Oι μεταβάσεις που θα συμβούν θα είναι ιδιαίτερα ομαλές, σαν να σας τραβούν οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης παρακάτω. Δεν συμβαίνουν οι αλλαγές που θα θέλατε; Αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot