Ταρώ Ανατολής 29/04 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 29/04 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 29/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ξιφών .

Αν νίωθετε συνεχώς λυπημένοι και τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν καταφέρνει να σας χαροποιήσει, είναι ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το πρόβλημα και να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας κρατώντας ημερολόγιο, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου αντικειμενικού κριτή. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να ακούσετε στην ψυχή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας.

Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 29/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Ήλιος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γιορτάσετε με ενθουσιασμό όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν και ζεσταίνουν την καρδιά σας!

Οι δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας βρίσκονται στην ιδανική τους φάση, και τα παιδιά μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα . Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισσοροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 29/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο αυτοκράτορας

Επιθυμείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε και τόσο σίγουροι; Η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Έχετε το σπάνιο χάρισμα να ανταπεξέρχεστε σε ό,τι παρουσιάζεται μέσα στη μέρα σας, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για όσα πρόκειται να έρθουν. Πάντα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, όμως να θυμάστε να δίνετε χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα όταν νιώθετε οτι το χρειάζεστε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώσατε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, όμως έχει φτάσει η στιγμή που θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Όλα θα γίνουν πολύ φυσικά γιατί οι δυνάμεις της μοίρας δουλεύουν για εσάς τώρα. Και αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει κάτι νέο, αναζητήστε οι ίδιοι τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο κόσμος

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγάλετε στον έξω κόσμο αυτά για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που ξέρετε πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά δράστε με το ένστικτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των κυπέλλων

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τα έργα σας για να εκτιμήσετε την ομορφιά που σας περιβάλλει! Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να βρεθείτε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωάκια. Εάν αντιμετωπίζετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, θυμηθείτε πότε βρισκόσασταν στην πιο ευτυχισμένη σας φάση. Τι μάθημα μπορείτε να πάρετε από αυτήν για να ζήσετε καλύτερα τώρα;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος