Ταρώ Ανατολής 29/04 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 29/04 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 29/04 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ράβδων .

Αν οι τελευταίες μέρες κυλούν αργά και νιώθετε πως τίποτα δεν ξεχωρίζει τη μια από την άλλη, είναι ώρα να αναλλάβετε δράση. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους με όλους τους δυνατούς τρόπους, είτε βρίσκονται κοντά, είτε μακριά σας, και αρνηθείτε να υποκύψετε στη μονοτονία της αδράνειας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα.

Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 29/04 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τροχός της τύχης

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις της μοίρας και της τύχης, γιατί πρόκειται να έρθουν πολλές αλλαγες το επόμενο διάστημα για εσάς. Αυτή η έλλειψη ελέγχου ίσως να σας τρομοκρατεί, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρασμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/05 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαΐου

zodia-zvdia-75

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/04 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο πύργος

Εάν στο παρελθόν χτίζατε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε εντελώς. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε αδρανείς. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος είναι να το ξέπεράσετε είναι μέσω της δράσης σας.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στους άλλους, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντιθέτως βοηθάτε τον εαυτό σας όντας ειλικρινείς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την τέχνη και την ομορφία. Κάντε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, εκφραστείτε μέσα από τα ταλέντα σας και μοιράστε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/05 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαΐου

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 29/04 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τρελός

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι τολμηρό, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά. Δεν χρειάζεται όμως να ρισκάρετε γι΄αυτό. Πάρτε όλα τα απαραίτητα εφόδια στο ταξίδι που ξεκινάτε προς το άγνωστο, διαφορετικά θα βρειθείτε προ εκπλήξεως.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Οι εραστές

Είναι ώρα να ανακαλύψετε ξανά από την αρχή το όμορφο συναίσθημα της αγάπης. Μπορεί να την ζήσετε με έναν ερωτικό σύντροφο, μέσω της οικογένειας ή να την αιστανθείτε από τους κοντινούς και πολύτιμους φίλους σας. Ιδανικά, θα την βρείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, μαθαίνοντας έτσι να αγαπάτε αυτό που είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66