Ταρώ Ανατολής 29/05 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 29/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 29/05 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των πεντάκτινων .

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάροχυν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 29/05 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα, η εστίασή σας είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στην εργασία σας. Προχωρήστε, και ολοκληρώστε τις ανθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην αντίστοιχη αξία για τη δουλειά που προσφέρετε. Εάν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θα θέλατε, ίσως βρεθεί μια ευκαιρία με καλύτερες προοπτικές, να είστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτείτε.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

zwdia shmera

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Αν το τελευταίο διάστημα εργαστήκατε πολύ σκληρά πάνω σε ένα έργο, και συνέβη κάτι που σας απογοήτευσε, η σημερινή κάρτα τονίζει πως δεν πρέπει να τα παρατάτε. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να γυρίσετε λίγο πιο πίσω από εκεί που θα θέλατε να είστε, αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/05 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου που περιλαμβάνει δημιουργικό δυναμικό και συναισθηματική ικανοποίηση. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που ετοιμάζετε καιρό, καθώς οι μέρες σας πρόκειται να κυλήσουν με ανανεωμένη έμπνευση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Σε περίπτωση που νιώθετε δυσφορία με μια συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι’ αυτό. Μείνετε σε εγρήγορση για μια δυσάρεστη τροπή που μπορεί να επέλθει, ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα θετικά.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ξιφών

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά όσων συμβαίνουν για να μπορέσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία σε ό,τι φέρει το μέλλον. Αν νιώθετε ότι οι σκέψεις σας από μόνες τους δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν, συμβουλευτείτε ένα άτομο ή ακόμα και ένα βιβλίο που μπορεί να σας δείξει μια πιο ανανεωμένη προοπτική στα πράγματα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα, η νίκη φτάνει επιτέλους – και είναι πολύ γλυκιά! Είναι ώρα να λάβετε τη σκληρά κερδισμένη αναγνώριση και εκτίμηση από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε όπως θα θέλατε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 29/05 Κυριακή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των κυπέλλων

Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να διακρίνουν την δυσαρέσκεια που νιώθετε προς μια λανθασμένη συμπεριφορά τους, ίσως είναι ώρα να τους μιλήσετε ανοιχτά. Ιδίως αν πρόκειται για πολύ κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι ανάγκη να καταπιέζετε αυτά που αισθάνεστε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Αυτοί που αξίζουν να μείνουν δίπλα σας θα σας ακούσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66