Ταρώ Ανατολής 29/05 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 29/05 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 29/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

O άσος των κυπέλλων .

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα που αναζητούσατε καιρό. Θα μπορούσε όμως να είναι κάτι που δεν είχατε σκεφτεί, αλλά πρόκειται να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση. Αν αυτό δεν συμβεί, κινητοποιηθείτε και αναζητήστε μόνοι σας τις απαντήσεις που ψάχνετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης.

Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 29/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη μιας δημιουργικής φάσης για εσάς που λατρεύετε να εκφράζεστε μέσα από τα έργα και τα ταλέντα σας. Μην αφήνετε την μονοτονία της καθημερινότητας να σας τραβά μακριά από όσα απολαμβάνετε. Βρείτε χρόνο για να φτιάξετε κάτι όμορφο και αξιοθαύμαστο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν οποιοδήποτε άτομο από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε τώρα.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 29/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωράμε μπροστά παρά τα σημάδια που μας δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές, πρέπει να περιμένουμε. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας δείχνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δεύτερη επιλογή σήμερα. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό να γιατρευτείτε από ό, τι ενοχλεί το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία κάνοντας ένα διάλειμμα από τον έξω κόσμο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε επάνω στα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Εντοπίστε τους τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε και αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητές σας. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν υψηλότερο και ουσιαστικότερο σκοπό.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου δείχνει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Γιορτάστε την εκτεταμένη, ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει σήμερα. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να εκμεταλλευτείτε τις ισχυρές δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας. Τα παιδιά μπορεί να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Το άρμα

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση είναι αστείρευτη και πλούσια στο μυαλό μας. Και άλλες φορές, έρχεται μετά από αρκετή προσπάθεια και συγκέντρωση. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των ξιφών

Αν νιώθετε άβολα ή ακόμα και άσχημα κοντά σε ένα άλλο άτομο ή μια συνθήκη της ζωής σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να μην δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα τώρα. Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66