Ταρώ Ανατολής 29/06 Τετάρτη

taro

Ταρώ Ανατολής 29/06 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 29/06 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων .

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν;

Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση.

Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 29/06 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου 22.

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ράβδων

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/06 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε ότι κάνετε παρανοϊκές σκέψεις; Μερικές φορές το να νιώθετε άσχημα με μια κατάσταση συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα για την αμυντική σας στάση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να αναζητήσετε μια νέα συνειδητοποίηση της φύσης της δυνατής αγάπης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αισθανθείτε. Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα άλλο άτομο. Ή μέσω της γενναιοδωρίας του κόσμου. Ιδανικά θα μπορούσατε να την λάβετε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

zwdia shmera

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι να λάμψετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου 22.

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 29/06 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να μάθετε αυτά που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για μια νέα γνώση που θα σας ωριμάσει πνευματικά είτε αφορά την απάντηση που ψάχνετε εδώ και καιρό ο άσος των ξιφών θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δικαιοσύνη

Σε αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει ψυχολογικά, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δείξει το δρόμο ώστε να κάνετε τα πρώτα βήματα βελτίωσης. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό και τη λογική σας για να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης και να φέρετε τα πράγματα προς όφελός σας. Ίσως να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση που θα έχετε, όμως να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot