Ταρώ Ανατολής 29/06 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 29/06 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 29/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των πεντάκτινων .

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου ευημερίας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ίσως να σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή να στοχεύσετε σε μια προαγωγή. Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας.

Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 29/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Και άλλες απαιτεί τη δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε σε ό, τι νέο σχέδιο έχετε προγραμματίσει. Μην καθυστερείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να πάρετε παράδειγμα από την πορεία του και να εξελιχθείτε αντίστοιχα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το αν είστε άντρας ή γυναίκα η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι είστε σε μια φάση δημιουργίας τώρα. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι κάτι που ετοιμάζεται καιρό και πλέον είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε, και κάντε οτι και η γη την Άνοιξη. Ανθίστε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2 εβδομάδων – Οι ερωτικές σχέσεις δείχνουν την αλήθεια τους!

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 29/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε κολλημένοι σε μια χαμηλή ταχύτητα πορείας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σήμερα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Οι μεταβάσεις που πρόκειται να συμβούν θα κυλήσουν ομαλά, καθώς η μοίρα σας τραβά στην πορεία της. Και αν αυτό δεν συμβαίνει με τον τρόπο που θα θέλατε, αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τι σας κρτάει πίσω αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο γεγονός; Ό, τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Προχωρήστε και κάντε τις σωστές ερωτήσεις για να μάθετε τις κατάλληλες πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε σύγχυση!

zwdia-9-zvdiaΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν νιώθετε μόνοι, η σημερινή μέρα δείχνει ότι μπορεί να μην ισχύει για πολύ αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα σχέση ή μια νέα φιλία όπου θα εκτιμήσουν πραγματικά την ξεχωριστή προσωπικότητά σας. Διαφορετικά αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση με έναν αγαπημένο σας, αφιερώστε χρόνο για να του δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας καλούν να αναζητήσετε μια νέα αίσθηση της ολοκληρωτικής αγάπης στη ζωή σας. Ίσως να τη βρείτε σ’ ενα άλλο άτομο, ή μέσω της καλοσύνης των ανθρώπων. Ακόμα καλύτερα θα είναι να τη βρείτε μέσα σας, και να αφιερώστε χρόνο για να γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι η ιδανική για να βγάλετε τα πιο καλοδουλεμένα έργα σας στον έξω κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2 εβδομάδων – Οι ερωτικές σχέσεις δείχνουν την αλήθεια τους!

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη του να χαρείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία το πνεύμα και την ψυχή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η Βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065