Ταρώ Ανατολής 29/07 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 29/07 Πέμπτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο πύργος .

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη.

Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 29/07  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των πεντάκτινων

Σε κάθε έργο που ετοιμάζουμε, η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε αυτή τη φάση με ένα μεγάλο έργο σας. Έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα και τον εαυτό σας και όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε όλα όσα έχετε θέσει σαν στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 29-31/07 Ερωτικές κινήσεις στο παρασκήνιο

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 29/07  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η δύναμη

Είναι ώρα να μαζέψετε όλη την εσωτερική σας δύναμη για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας έχει στοιχίσει την ψυχική γαλήνη και ηρεμιά σας το τελευταίο διάστημα. Μην το αγνοείτε γιατί δεν πρόκειται να λήξει σύντομα από μόνο του. Μόνο έσεις ξέρετε τον τρόπο να το πολεμήσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες εντός του σπιτιού σας για να βρείτε τη γαλήνη και την αρμονία που χρειάζεστε. Είτε αυτές περιλαμβάνουν τη φροντίδα της οικογένειάς σας, την αναδιαμόρφωση της κρεβατοκάμαράς σας, τη φύτευση του κήπου ή μια μέρα αφιέρωμένη στην προσωπική σας φροντίδα, προγραμματίστε το άμεσα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ταρώ Ανατολής 29/07  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ράβδων

Αν έχετε εμπλακεί σε μια διαμάχη με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, γνωρίζετε καλά πως έχετε δίκιο. Παρ’ όλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους και όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν να δείξετε προθέσεις συμφιλίωσης. Θα βγείτε κερδισμένοι αν καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε διαφωνία και ζήσετε αρμονικά.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή μας, και άλλες φορές όχι τόσο. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας, και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή σας: έχετε εμπιστοσύνη στην αγνή γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – ακόμη κι αν δεν τον κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 29-31/07 Ερωτικές κινήσεις στο παρασκήνιο

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο αυτοκράτορας

Είναι η ιδανική στιγμή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να κάνετε πράξη όσα έχετε φανταστεί. Ο τομέας σας χρειάζεται την φρέσκια ματιά σας γι’ αυτό μην φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι κάντε το πρώτο βήμα και παράλληλα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065