Ταρώ Ανατολής 29/12 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 29/12 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 29/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των ράβδων .

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ξιφών

Έχετε την ευκαρία να επιλέξετε τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε περισσότερο, καθώς ανόιγεται ένας νέος κύκλος πνευματικής γνώσης και ανάπτυξης μπροστά σας.

Είτε σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο,είτε θέλετε να εμβαθύνετε στην εξερεύνηση της ψυχής σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 29/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των πεντάκτινων

Σας συγκλονίζει η προοπτική μιας κουραστικής ημέρας; Να είστε σίγουροι οτι θα τα καταφέρετε όλα. Έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε πολλά πράγματα μαζί: τα επαγγελματικά σας, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, την πραγματοποίση των σχεδίων σας και πολλά άλλα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για να βρείτε ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεών σας και των προσωπικών σας αναγκών.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Αν αισθάνεστε θλιμμένοι τελευταία, θα χρειαστεί να κατανοήσετε την βαθύτερη πηγή αυτού του συναισθήματος. Έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο γεγονός που συνέβη; Ή μήπως πρόκειται για κάτι φαινομενικά ανύπαρκτο που σας βασανίζει; Βρείτε την αιτία των προβληματισμών σας και θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από αυτούς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/12 Προτάσεις δεσμευτικές – Λόγια από άντρα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί τελευταία, εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τον σωστό δρόμο για να προχωρήσετε. Και αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τι ακριβώς συμβαίνει αφιερώστε χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει για να βρείτε τη λύση που ζητάτε.

 

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 29/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Κάποιες φορές χρείαζεται να περιμένουμε, και να δρούμε μετά από σκέψη και προγραμματισμό, και άλλοτε να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε με όλες τις νέες ιδέες που έχετε. Μην καθυστερείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να γίνετε καλύτεροι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας μεταδίδουν.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να κάνετε τις απαραίτητες εργασιακές παύσεις όταν το χρειάζεστε, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Γιορτάστε τον νέο κύκλο ωριμότητας και ευημερίας που ξεκινά για εσάς! Πρόκειται επιτέλους να νιώσετε συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από τα πράγματα που θα κάνετε, καθώς έχετε μεγάλη έμπνευση σε όλους τους τομείς στους οποίους είστε ενεργοί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/12 Προτάσεις δεσμευτικές – Λόγια από άντρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 29/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

 

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των κυπέλλων

Αναλογίζεστε υπερβολικά το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον; Ίσως έχετε πολλά σχέδια αλλά αδυνατείτε να τα πραγματοποιήσετε λόγω της υπερανάλυσης που συνηθίζετε να κάνετε. Τη σημερινή μέρα χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι πραγματικά, ένας χάρτης πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Περάστε από την θεωρία στην πράξη και θα δείτε ότι όλα είναι δυνατά.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66