Ταρώ Ανατολής 29-30/08 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 29-30/08 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 29-30/08 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: άσος των κυπέλλων

Δε πρόκειται να επηρεαστείτε από τίποτα…όσο δελεαστικό κι αν είναι αυτό Κριέ, καθώς έχετε εστιάσει στο σχεδιασμό των μελλοντικών σας πλάνων.Η ικανοποίηση είναι εγγυημένη και αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς η Παρθένος, σπάνια αφήνει κάποιον ικανοποιημένο. Παρόλα αυτά, ο άσσος των κυπέλλων δηλώνει επιτυχία. Κι αυτό σημαίνει, πως θα απολαύσετε αυτό το διήμερο με τον εραστή σας….ακριβώς όπως το προγραμματίσατε!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών

Ταύρε, δεν θα περάσετε τόσο καλά αυτό το σαββ/κο!

Αυτό το διήμερο μπορεί να φέρει δάκρυα στα μάτια, καθώς θα αισθάνεστε μοναξιά. Ίσως μόλις περάσατε ένα χωρισμό… ή απλά έχετε κουραστεί από τις καταστάσεις που βιώνετε.

Όμως ό, τι κι αν περνάτε, αυτό το διήμερο θα σας βοηθήσει επίσης, να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ξαναβρείτε τη χαρά και το κέφι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 29-30/08 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών, ανάποδα

Ως συνήθως, για άλλη μια φορά θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση, που δυσκολεύεστε να πάρετε, Δίδυμοι.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα τσακίσουν τα νεύρα σας. Έχετε κουραστεί που δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις…πράγμα που ενοχλεί τους φίλους και τον αγαπημένο σας. Δεν έχετε ιδέα τι είναι ο αυθορμητισμός και υποψιάζεστε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά στη ζωή σας που σας κάνουν να σκέφτεστε υπερβολικά, τις επιλογές σας.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ενεργήστε παρορμητικά μόνο μία φορά αυτό το σαββατοκύριακο…Θα σας κάνει καλό!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων

Ο ακόλουθος των ράβδων, αντιπροσωπεύει ή το παιδί σας, ή το παιδί μέσα σας! Στη δεύτερη περίπτωση Καρκίνε, το ανόητο παιδί μέσα σας, θέλει να παίξει.

Θα επιδείξετε μια ανόητη συμπεριφορά αυτό το διήμερο…. και αν είστε σε σχέση, ο σύντροφός σας, θα παίξει μαζί σας. Μερικές φορές χρειάζεστε μόνο ένα διάλειμμα από την τρομακτική σοβαρότητα που επικρατεί.

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα πάρετε τα πράγματα λιγότερο σοβαρά.

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 29-30/08 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: βασιλιάς των κυπέλλων

Είστε η νούμερο ένα επιλογή όλων των υπολοίπων, αυτό το διήμερο Λέοντα! Είστε ο βασιλιάς της καρδιάς όλων, ανεξάρτητα από το φύλο σας. Όλα τα λιονταρίσια χαρακτηριστικά σας, θα λάμψουν αυτό το σαββ/κο.

Θα είστε εκείνοι που θα κάνουν τον/την αγαπημένη τους να νιώσει άνεση και ηρεμία. Και ξέρετε κάτι? Θα είστε πολύ χαρούμενοι που θα τους προσφέρετε αυτό που χρειάζονται. Είστε ευχάριστοι άνθρωποι, και αυτό φαίνεται.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Παρθένε ο ήλιος είναι πια στο ζώδιό σας και νιώθετε πιο δυνατοί από το συνηθισμένο. Εναπόκειται σε εσάς να κατευθύνετε τις δυνάμεις σας σε κάτι καλό στη ζωή σας. Αυτό το 7 των πεντάκτινων, είναι μια εξαιρετική κάρτα! Ειδικά τώρα, καθώς ξεκινά η εποχή της Παρθένου.

Η ερωτική σας ζωή αυτό το διήμερο – είτε το πιστεύετε είτε όχι – θα είναι χωρίς άγχος και διαφωνίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ταρώ Ανατολής 29-30/08 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών, ανάποδα

Λοιπόν, φαίνεται πως αποφύγατε τα χειρότερα την περασμένη εβδομάδα, Ζυγέ!

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις και όπως είναι ανάποδα, δείχνει πως μπορέσατε να αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες. Ωστόσο, είναι μια προειδοποίηση: αυτή τη φορά τη γλιτώσατε, αλλά την επόμενη?

Αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να το αναλύσετε. Τι έχετε κάνει που γνωρίζετε ότι είναι λάθος, αλλά το κάνατε ούτως ή άλλως?

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Σκορπιέ σκεφτείτε αυτήν την κάρτα, σαν μια κάρτα ενός κακομαθημένου παιδιού. Το αγαπάτε αυτό το παιδί, αλλά σας «δίνει στα νεύρα»

Για άλλη μια φορά, το «παιδί» δεν αφορά στην πραγματικότητα ένα φυσικό παιδί. Μπορεί να είναι ένα έργο, μια σκέψη ή μια ιδέα.

Αυτό το διήμερο, αυτή η «ιδέα» σας θα σας τρελάνει, όπως μπορεί να κάνει ένας κακομαθημένος φίλος. Δώστε προσοχή όπου χρειάζεται, αλλά μην αφιερώσετε όλη σας την προσοχή σ’ αυτό.

xartomanteia

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Θα είναι ένα ομαλό σαββ/κο για σας Τοξότη. Γεμάτο απολαύσεις, πολύ φαγητό και καλοπέραση.

Κανείς δεν σκέφτεται να κάνει δίαιτα αυτό το διήμερο – όχι στο στρατόπεδο του Τοξότη – αυτό είναι σίγουρο. Έτσι, ενώ διασκεδάζετε παρέα με το ταίρι σας, θα απολαύσετε όσα περισσότερα μπορείτε μαζί του.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο, θα πάρετε μια μεγάλη απόφαση και θα κάνετε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα, Αιγόκερε. Και αυτό έχει να κάνει με τα ερωτικά σας.

Ήσασταν επιφυλακτικοί με τις δεσμεύσεις….και δεν ξέρετε αν είναι η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Οι κοσμικές επιρροές αυτό το σαββ/κο θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σοφά. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα κάνετε αυτό που είναι καλύτερο για σας. Αυτό το διήμερο, θα πάρετε τις αποφάσεις σας!

κρυσταλλομαντεία

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Σχεδιάστε να αφήσετε πίσω σας, ό,τι δεν λειτουργεί για σας αυτό το σαββ/κο Υδροχόε!

Αυτή η κάρτα μοιάζει με την κάρτα θανάτου – πλησιάζει ένα τέλος, αν και δεν είναι το τέλος μιας ζωής. Είναι το τέλος μιας κακής συνήθειας ή μιας κακής επιλογής ενός τρόπου ζωής. Και αυτό το διήμερο, θα το συνειδητοποιήσετε.

Θα καταλάβετε τι να ξεφορτωθείτε και θα βάλετε σε εφαρμογή ένα πλάνο, για να απαλλαγείτε από τις δικές σας κακές συνήθειες. Ξέρετε τι δεν λειτουργεί πια, οπότε δεν χρειάζεται να γλείφετε τις πληγές σας και να λυπάστε τον εαυτό σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτό το σαββ/κο, θα σημάνει το τέλος μιας περιόδου, ενός ακραίου αυτο- στοχασμού, Ιχθύες. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε όλα όσα έχετε μάθει τους τελευταίους μήνες. Ναι, έχετε κάνει λάθη και μάθατε από αυτά! Όμως αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα, να τα παρακολουθείτε μια αιωνιότητα.

Χτυπήστε τον εαυτό σας στην πλάτη και προχωρήστε προς τα εμπρός. Ξέρετε ποιοι είστε τώρα, οπότε δημιουργήστε κάτι από αυτήν τη γνώση. Το παρελθόν τελείωσε – το μόνο που έχετε τώρα, είναι το παρόν. Και αυτό το διήμερο προσφέρεται, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA