Ταρώ Ανατολής 30/01 Σάββατο

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 30/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 30/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Το άρμα .

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αδράξτε τη μέρα και περάστε χρόνο με τα αγαπήμενα σας πρόσωπα, η αφιερώστε την στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τον εσωτερικό σας ηγέτη στον έξω κόσμο. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας τώρα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 30/01 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο μήνυμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση τώρα. Ό, τι μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψει να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρχονται νέα για εσάς, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να σας εκπλήξει γνωρίζοντας περισσότερα από ό, τι νομίζατε.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Μισελλί – Μαντεία Αγάπης Φεβρουάριος 2021

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 30/01 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Αυτή τη μέρα περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τους να αισθανθούν πόσα σημαίνουν για εσάς. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και

χαρείτε την αγάπη και τη φύση. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις δουλειές σας ανανεωμένοι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Μισελλί – Μαντεία Αγάπης Φεβρουάριος 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ερημίτης

Ώρα να επαναπροσδιορίσετε τη διαδρομή σας στη ζωή! Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και την ενασχόληση με τους άλλους, και αφιερώστε χρόνο επικεντρώνοντας όλη σας την ενέργεια στις εσωτερικές σας ανάγκες. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στον σωστό δρόμο με ό,τι σας παρουσιαστεί.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό! Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων ή κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, γιορτάστε και πιείτε από το κρασί της χαράς!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική ευημερία σας σε όλες τις μορφές της. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή κάτι άλλο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Αγκαλιάστε τη γενναιοδωρία του κόσμου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις