Ταρώ Ανατολής 30/04 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 30/04 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 30/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των πεντάκτινων .

Η σημερινή κάρτα σας παραδίδει ένα μήνυμα σχετικά με μια χρήσιμη πληροφορία. Αξιοποιήστε τα νέα που θα λάβετε απο τις επικοινωνίες σας για να ωθήσετε την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας στο επόμενο επίπεδο. Εναλλακτικά, εάν περιμένατε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα συμβούν το συντομότερο δυνατόν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα διαφυλάξετε.

Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση.

Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 30/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας. Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 30/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν κατάλληλα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 30/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει; Ιδανικά βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με το πως να γίνετε παραγωγικοί.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δύναμη

Η Έλινορ Ρούζβελτ είχε πεί, πως μια γυναίκα μοιάζει σαν ένα φακελάκι τσαγιού, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις σε ζεστό νερό. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες ανέβασαν τη θερμοκρασία. Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως κι εσείς σαν αυτό το μεταφορικό φακελάκι τσαγιού, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να θέσετε ύπο έλεγχο τις δυνάμεις που σας τρομοκρατούν.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας ταιρίαξει πραγματικά και θα σας ολοκληρώσει. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των ράβδων

Σήμερα επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε οποιοδήποτε δράμα ή διένεξη συμβεί στο περιβάλλον σας. Και αν σας προκαλέσουν προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να γίνετε εριστικοί. Αν τα καταφέρετε θα κερδίσετε κάτι πολύ πιο σημαντικό, διατηρώντας την ψυχική σας ηρεμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66