Ταρώ Ανατολής 30/04 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 30/04 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 30/04 Σάββατο Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο πύργος .

Εάν χτίζατε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανοικοδομήσετε ξανά σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να σταματήσετε τώρα. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε απογοητευμένους. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσετε είναι να ξαναπροσπαθήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας.

Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 30/04 Σάββατο Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μητέρα Γη σας καλεί. Ώρα να βρείτε όλους τους ιδανικούς τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας αρμονική. Είτε η απάντησή σας περιλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειάς σας, τον επανασχεδιασμό της κρεβατοκάμαράς σας, τη φύτευση του κήπου ή την περιποίηση του σώματός σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα είστε πλήρως εστιασμένοι στη δουλειά σας και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ό,τι και αν σας ανατεθεί. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην ανάλογη αξία για όλη την προσπάθειά σας. Εάν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια θέση με καλύτερες απολαβές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/05 Ερωτική συμφωνία – Αποκαλύψεις μυστικών

μελλοντολόγος

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 30/04 Σάββατο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει με τον συνηθισμένο τρόπο. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες λάμψεις διαίσθησης και εμπνευσμένα όνειρα. Αν αυτό δεν συμβεί, καταπιαστείτε με ένα καλλιτεχνικό έργο ακόμα κι αν το κάνετε ερασιτεχνικά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας στο χαρτί.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί; Ή ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες δεξιότητες; Εναλλακτικά, μια βόλτα στη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί. Ώρα να δείτε το δάσος αντί για το δέντρο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/05 Ερωτική συμφωνία – Αποκαλύψεις μυστικών

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ανατολής 30/04 Σάββατο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι νοιάζεστε. Τη σημερινή μέρα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να παρέχετε οικονομική βοήθεια είτε την έμπρακτη υποστήριξή σας στους άλλους. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δίνουμε πράγματα όπως έχουμε λάβει κι εμείς με τη σειρά μας. Εάν σας απασχολεί το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία είστε πολύ συναισθηματικοί και βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα, όλα αυτά είναι σημάδια προς την ανάγκη σας για μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε στον εαυτό σας. Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω απασχολώντας την ψυχή σας. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω χωρίς έγνοιες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera