Ταρώ Ανατολής 30/05 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 30/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 30/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ξιφών .

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να ακούσετε νεότερα από ένα αγαπημένο σας έργο, σήμερα θα έχετε καλές ειδήσεις.

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, μην φοβάστε να αναλάβετε δράση με σαφείς προθέσεις. Έχετε την θεά τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 30/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα είστε έτοιμοι να λάβετε την πολυπόθητη αναγνώριση για τα έργα σας και να δεχτείτε τον θαυμασμό των γύρω σας. Σε περίπτωση που αυτό δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε βρείτε τρόπους για να επικοινωνήσετε τα επιτεύγματά σας με τους ανθρώπους. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

O Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 30/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθέιτε για αυτά. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους κοντινούς σας φίλους, ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Αναγνωρίστε αυτά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και διαφυλάξτε τα σαν κόρη οφθαλμού.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 30/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε θα κάνει κάτι σημαντικό για εσάς, και πρόκειται να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση μέσω αυτού. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας προσεγγίσουν και θα ωφεληθείτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ράβδων

Σε μια προσπάθεια που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό, νιώθετε πως βρίσκεστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μακριά από αυτή. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και ολοκληρώστε το.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ράβδων

Ίσως νιώσατε πως η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας έχει αρχίσει να σας κουράζει και να σας ρίχνει ψυχολογικά. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα θα είναι η επικοινωνία σας με άτομα, καινούργια η γνώριμα, με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπά όσο θα θέλατε, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και κανονίστε μια συνάντηση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο ή μια κατάσταση. Ό, τι κι αν είναι αυτό πρέπει να τελειώσει σήμερα – γιατί έχετε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο απ΄το να φτάσετε στον στόχο σας. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot