Ταρώ Ανατολής 30/06 Πέμπτη

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 30/06 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 30/06 Πέμπτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ξιφών .

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα προφυλάξετε.

Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή την πιθανή σας συμπεριφορά.

Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 30/06 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το αστέρι

Ίσως το τελευταίο δίαστημα να χρειάστηκε να αναβάλλετε κάποια πολυπόθητα σχέδια, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προχωράτε και πάλι. Ακολουθήστε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας χωρίς φόβο και το σύμπαν θα σας υποστηρίξει. Τα σημάδια είναι θετικά!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε ένα βουνό. Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα άσχημα, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Θετικές ερωτικές ειδήσεις – Λόγια ερωτευμένων

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής κάρτας για να το ξεπεράσετε. Είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε για ένα αναπάντεχο συμβάν, πρέπει να ξέρετε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Η αλλαγή είναι στο χέρι σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 30/06 Πέμπτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους περιορισμούς σας. Αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σας συμβουλέψει έχοντας περάσει την ίδια φάση με εσάς, είναι ώρα να τον προσεγγίσετε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους γιατί έχετε να κερδίσετε πολλά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις της μοίρας και της τύχης, γιατί πρόκειται να έρθουν πολλές αλλαγες το επόμενο διάστημα για εσάς. Αυτή η έλλειψη ελέγχου ίσως να σας τρομοκρατεί, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Θετικές ερωτικές ειδήσεις – Λόγια ερωτευμένων

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 30/06 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia