Ταρώ Ανατολής 30/06 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 30/06 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 30/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο αυτοκράτορας .

Αν επιθυμείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας, σιγουρευτείτε ότι το θέλετε αρκετά. Η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε έναν μέντορα που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό.

Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 30/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά!», αυτό είναι το μήνυμά σας για σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθεί, όμως από την άλλη νίωθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας και φανταστείτε την ικανοποίηση που θα νιώσετε όταν τα καταφέρετε. Μην τα παρατάτε!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 1ο 10ημερο Ιουλίου 2021

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 30/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 30/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ράβδων

Σε περίπτωση που κοπιάσατε και δουλέψατε με όλες σας τις δυνάμεις είναι απολύτως λογικό να περιμένετε την κατάλληλα αναγνώριση από τους γύρω σας. Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει μην απελπίζεστε. Κανείς δεν αμφισβητεί την προσπάθειά σας, απλά ίσως να χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη για το τελικό σας έργο. Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως μπορεί να γίνει μαθαίνονταις από τα λάθη του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο διάβολος

Λατρεύετε να υποκύπτετε στους πειρασμούς της ζωής, και τη σημερινή μέρα θα είναι εύκολο να ενδώσετε σε αυτούς που έχετε περισσότερη αδυναμία. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σε ό,τι πρόκειται να θελήσετε σήμερα, απλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο υπερβολικά!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 1ο 10ημερο Ιουλίου 2021

μελλοντολόγος

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τροχός της τύχης

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις της μοίρας και της τύχης, γιατί πρόκειται να έρθουν πολλές αλλαγες το επόμενο διάστημα για εσάς. Αυτή η έλλειψη ελέγχου ίσως να σας τρομοκρατεί, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065