Ταρώ Ανατολής 30/07 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 30/07 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 30/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και έχετε πολλές από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη ζωηρή σας φαντασία χωρίς να δίνετε στις σκέψεις σας μια δόση ρεαλισμού. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα νεαρό άτομο που μπορεί να κρύβει πολύ πάθος.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να συναντήσετε και τις λύσεις που θα προκύψουν στα προβλήματά σας.

Θα εκμεταλλευτείτε αυτες τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο αν δουλέψετε με ζήλο και τις αξιοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 30/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να μάθετε τις εξελίξεις από ένα έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά, η σημέρινη μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν ασχολείστε με κάτι αυτό το διάστημα, είναι η ιδανική στιγμή να το σχεδιάσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 30/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε κολλημένοι σε μια χαμηλή ταχύτητα πορείας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σήμερα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Οι μεταβάσεις που πρόκειται να συμβούν θα κυλήσουν ομαλά, καθώς η μοίρα σας τραβά στην πορεία της. Και αν αυτό δεν συμβαίνει με τον τρόπο που θα θέλατε, αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο στόχος σας σε αυτη τη φάση είναι η δημιουργία ενός αρμονικού οικιακού περιβάλλοντος. Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό μπορεί να βρίσκεται στη φροντίδα της οικογένειάς σας, την ανακαίνηση των χώρων σας, την ενασχόλησή σας με τον κήπο ή μια μέρα αφιερωμένη στη φροντίδα του εαυτού σας. Η πρόκλησή σας για σήμερα: βρείτε τρόπους να έρθετε σε ισορροπία.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 30/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

δωρεάν-προβλέψεις

 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε θα κάνει κάτι σημαντικό για εσάς, και πρόκειται να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση μέσω αυτού. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας προσεγγίσουν και θα ωφεληθείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει, είτε επειδη δεν κάνουν αυτό που θα περιμένατε από αυτούς, είτε λόγω της στάσης τους απέναντι σε ένα ζήτημα. Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw