Ταρώ Ανατολής 31/05 Δευτέρα

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 31/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 31/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Ο άσος των ξιφών .

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για κάποιες χρήσιμες αλλαγές.

Επικεντρωθείτε στον τομέα που πιστεύετε οτι χρειάζεται βελτίωση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας με τα άτομα που ζούν μαζί σας, είτε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 31/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 31/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ράβδων

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 31/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε κι άλλους για να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Βρείτε ανθρώπους των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν μια αληθινή μορφή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. Ωστόσο μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα νέο άτομο στο περιβάλλον σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

tarw-erwtoskopio

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ράβδων

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00