Ταρώ Ανατολής 31/07 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 31/07 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 31/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ξιφών .

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιεροφάντης

Ετοιμαστείτε να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής τη σημερινή μέρα. Σκεφτείτε καλά πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την δημοτικότητα.

Ίσως είναι ώρα να πείτε στους ανθρώπους τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Και αν αναζητάτε συνεργάτες σε ένα νέο έργο είναι η ιδανική ευκαιρία να το προτείνετε στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν και να δείτε τι θα ακολουθήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 31/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 31/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

H δικαιοσύνη

Αν υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει ταλαιπωρήσει, πρόκειται να ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα τα πράγματα ξεκινούν να στρέφονται προς όφελός σας. Και αν έχετε αδικηθεί, αυτό θα αλλάξει. Χρησιμοποιώντας την λογική αντί για το συναίσθημα θα καταφέρετε πολλά περισσότερα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 31/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε. Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας φάσης που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε αφορά τα επαγγελματικά, τα περιουσιακά ή τα προσωπικά σας έργα όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει τώρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο αυτοκράτορας

Αν επιθυμείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας, σιγουρευτείτε ότι το θέλετε αρκετά. Η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε έναν μέντορα που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι όταν έχουμε προσπαθήσει πολύ για κάτι. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε αυτό το σημείο με ένα μεγάλο έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο διασκεδαστική φάση του κύκλου δημιουργίας, και απαιτεί εμπιστοσύνη ότι όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πετνάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να υπομένετε για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στους άλλους, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντιθέτως βοηθάτε τον εαυτό σας εκφράζοντας αυτό που θέλετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098