Ταρώ Ανατολής 31/10-01/11 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 31/10-01/11 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 31/10-01/11 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: άσσος των ξιφών, ανάποδα .

Σύμφωνα με τη συνήθειά σας Κριέ, θα αναλάβετε κάποιες δυναμικές κινήσεις για κάτι που έχετε επιλέξει και δεν λάβατε καμία απάντηση. Αυτή τη φορά, ξέρετε ότι έχετε δίκιο και δεν θα αφήσετε κανέναν να σας πείσει διαφορετικά, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.Θα βασιστείτε στη δική σας αίσθηση του σωστού και του λάθους αυτό το σαββ/κο και η πεποίθησή σας θα σας οδηγήσει να κινηθείτε μέχρι εκεί που θα νιώσετε ικανοποιημένοι για να «αφήσετε το σπαθί σας». Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις, θα είστε έτοιμοι για αυτές!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων

Είναι ένα σαββ/κο που θα σκεφτείτε και θα σχεδιάσετε τα πλάνα σας Ταύρε. Είχατε πάντα στο μυαλό σας, πως αν κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, θα καταλήξετε στο προβλεπόμενο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, έχετε κάνει πολλά πράγματα με λάθος τρόπο και τώρα βιώνετε τις αποδείξεις, για το κατά πόσο μπορούν να διαρκέσουν τα λάθη.

Αυτό είναι ένα διήμερο συγκεντρωμένης προσπάθειας. Θέλετε αλλαγές και θέλετε θετικές εξελίξεις. Τώρα ξέρετε πώς να τις αποκτήσετε και δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ακολουθήσει ένα σχέδιο. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας – έχετε όλες τις απαντήσεις… εκεί στην καρδιά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 31/10-01/11 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Μια ευκαιρία θα εμφανιστεί με ραγδαίο τρόπο. Και για εσάς Δίδυμοι, αυτό μπορεί να σας μπερδέψει και να σας οδηγήσει να την μεταβιβάσετε σε άλλους. Δεν σας αρέσουν οι πολλές επιλογές καθώς σας αναγκάζουν να λάβετε αποφάσεις… και αυτό το σαββ/κο μπορεί να σας φέρει σε μια τέτοια κατάσταση.

Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να ενεργείτε απλά και μόνο επειδή έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Ωστόσο, αυτό το διήμερο θα καταλάβετε πως αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να πάρετε μερικές οριστικές αποφάσεις.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Ετοιμαστείτε να λάβετε τους καρπούς όσων είχατε σπείρει. Στην περίπτωσή σας Καρκίνε θα είναι καλά πράγματα. Εργαζόσασταν σκληρά καιρό τώρα και είχατε έναν στόχο στο μυαλό σας. Αυτό το σαββ/κο μπορεί να σας φέρει εκείνη την ολοκληρωμένη αίσθηση ασφάλειας για την οποία έχετε εργαστεί.

Περιμένετε καλά νέα και οικονομική αναβάθμιση. Η δουλειά είναι καλή, με αποτέλεσμα να είναι όμορφη και η οικογενειακή σας ζωή. Είναι γενικά ένα όμορφο διήμερο….κυρίως για την ανταμοιβή μιας δουλειάς που έγινε καλά και για τα προνόμια που τη συνοδεύουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/10 Λόγια των Ερωτευμένων – Αισθηματικές προοπτικές

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 31/10-01/11 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων, ανάποδα

Λέοντα, αυτό το σαββ/κο μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη δυσκολία, καθώς θα σας ζητηθεί κάτι που δεν θα είναι ευχάριστο. Δεν σας αρέσει όταν κάποιος σας κατηγορεί για κάτι …ιδιαίτερα όταν αναγνωρίζετε πως είναι αληθινό και αποτρόπαιο.

Αυτό το διήμερο θα εκνευρίσετε κάποιον, και θα ακούσετε τη γνώμη που έχει για εσάς. Ίσως θελήσετε να υποχωρήσετε και να το πάρετε σαν μάθημα ζωής.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Θα είναι ένα σαββ/κο έντονων αντιπαραθέσεων για εσάς Παρθένε, καθώς δεν πρόκειται μόνο να αμυνθείτε και να βρεθείτε στην τσίτα, αλλά θα πετάτε βολές αριστερά και δεξιά, γιατί έχετε έντονη ανάγκη να εκτονωθείτε.

Αυτό το διήμερο θα αντιμετωπίσετε τους πάντες σαν εχθρούς, με αποτέλεσμα να χάσετε αληθινούς και καλούς φίλους, λόγω της κακής συμπεριφοράς σας.

Δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, παρά να μιλήσετε καυστικά…. κάτι που θα απομακρύνει τους γύρω σας. Αλλά θα επιμένετε πως είστε σωστοί και ειλικρινείς…. Και ίσως τελικά να έχετε δίκιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Ανατολής 31/10-01/11 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου φαίνεται πως είναι εκνευρισμένα για τον ένα ή τον άλλο λόγο, εσείς θα γλιστρήσετε άνετα στον δικό σας μικρόκοσμο, που όλα είναι καλά και ανάλαφρα.

Αυτό το διήμερο, θα ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας εμμονές. Αν θέλετε να μαγειρέψετε, θα το κάνετε δημιουργώντας νόστιμες συνταγές. Αν είστε καλλιτέχνες, θα δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης. Και αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, θα έχετε καλά νέα και μια ευτυχισμένη συνάντηση.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων

Μετά από καιρό έχουν πέσει οι παρωπίδες από τα μάτια σας και μπορείτε πλέον να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Πρόκειται να εστιάσετε στα πράγματα που θέλετε… και ξέρετε ακριβώς πώς να πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

Συνειδητοποιείτε πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς προσωπική προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Είστε περισσότερο από διατεθειμένοι να κάνετε τη δουλειά που απαιτείται, για να επαληθεύσετε το σχέδιό σας και να το εκδηλώσετε σύμφωνα με τη βούλησή σας . Θα είναι ένα καλό και δυναμικό σαββ/κο για εσάς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Τοξότη εκεί που νομίζατε ότι τα χρήματα εξαντλούνται, μάλλον θα συμβεί κάτι που θα σας φανεί σαν να κερδίσατε τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Και παρόλο που δεν είναι κάτι απροσδόκητο, η αίσθηση της οικονομικής ασφάλειας θα σας ανακουφίσει αυτό το διήμερο. Μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή μιας νέας δουλειάς, που σίγουρα θα βοηθήσει τα πράγματα να γίνουν πιο ασφαλή.

Η αυτοπεποίθησή σας έχει μειωθεί και ανησυχείτε υπερβολικά. Αυτό το διήμερο έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει το ηθικό σας, επιτρέποντάς σας να νιώσετε ξανά ελπίδα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Αιγόκερε έρχεται μια στιγμή για όλους, όπου πρέπει να αφήσουμε παράμερα την ιδέα του ποιοι είμαστε και απλά «να είμαστε», χωρίς προσδοκίες. Έτσι θα είναι για εσάς αυτό το διήμερο.

Πρόκειται να κάνετε ένα στιγμιαίο διάλειμμα από τον συνηθισμένο σας απόλυτα ελεγχόμενο εαυτό, ώστε να απολαύσετε ό,τι άλλο είναι στο μυαλό σας! Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έχει σχέση με το παρελθόν.

Δεν καταφέρατε να εγκαταλείψετε κάτι, παρόλο που είναι καλύτερα για εσάς, να προχωρήσετε. Θα χρειαστείτε αυτό το διήμερο για να ανασυνταχτείτε, ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/10 Λόγια των Ερωτευμένων – Αισθηματικές προοπτικές

taro-6-9

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Σύγχυση και μπελάδες είναι το όνομα του παιχνιδιού αυτού του διήμερου Υδροχόε, και ξέρατε ότι ερχόταν.

Θα κλωτσάτε τον εαυτό σας για μερικές κακές κινήσεις που κάνατε τα τελευταία χρόνια, επειδή αυτό το σαββ/κο, τα λάθη σας επανέρχονται για να σας στοιχειώσουν .

Σίγουρα τίποτα δεν είναι μόνιμο, επομένως κι αυτό θα περάσει. Όμως καλύτερα να αξιοποιήσετε αυτό το σαββ/κο για να μάθετε πραγματικά το μάθημά σας και να μην κάνετε ξανά τα ίδια λάθη.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Αυτό το διήμερο θα έχετε την αίσθηση πως κάνετε δύο βήματα μπρος κι ένα πίσω Ιχθύες, καθώς τα πράγματα ενώ προχωρούν…. ξαφνικά σταματούν.

Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε, αλλά μπορεί να νιώσετε αρκετά απογοητευμένοι από το ρυθμό της εξέλιξης. Τα μάτια σας είναι ανοιχτά και ξέρετε τι να περιμένετε και πώς να προχωρήσετε, αλλά για κάποιο λόγο, αυτό το διήμερο θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές ψευδείς εκκινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε το αρχικό σας σχέδιο και να αρχίσετε να κοιτάτε προς το μέλλον, αντί να βασίζετε όλες τις ιδέες σας σε πράγματα που λειτούργησαν για σας στο παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66