Ταρώ Ανατολής 31/12 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 31/12 Παρασκευή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Οι εραστές .

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή.

Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 31/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των ράβδων

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SIBYLLA Οι ευχές Αγάπης θα εισακουστούν την Πρωτοχρονιά

dream

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι σας και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 31/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο τρελός

Ξεπεράστε τις συμβάσεις και τις αναστολές σας και ξεκινήστε να δουλεύετε γι’ αυτά που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Ο τολμών νικά!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε πλούσια κέρδη.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SIBYLLA Οι ευχές Αγάπης θα εισακουστούν την Πρωτοχρονιά

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 31/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988