Ταρώ Απρίλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

taro-apistia

Ταρώ Απρίλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταρώ Απρίλιος 2021 Κριός
Κάρτες: Το 7 των Ξιφών, Ο Μάγος, Το 5 των Ξιφών

Αγαπητοί Κριοί, κάθε σύγκρουση γεννά και μια ευκαιρία! Γι’ αυτό μην σας φοβίσει καμία πιεστική συγκυρία στη διάρκεια του φετινού Απριλίου: Ορμήστε μέσα της και θα καταφέρετε να ξεμπλέξετε κάθε σύγχυση!

Τόσο το 5 όσο και το 7 των Ξιφών, προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν προστριβές με ένα άτομο ή μια κατάσταση. Αλλά είναι καίρια να παραμείνετε ψύχραιμοι και να παίξετε τα χαρτιά σας με «ανέκφραστο” πρόσωπο. Να είστε προσεκτικοί και αν νιώσετε κάποιον δισταγμό, να τον παραμερίσετε!
Ο Μάγος σας διαβεβαιώνει ότι αυτή θα είναι μια περίοδος δοκιμασιών. Μέσα από τις διεργασίες της θα βρείτε δυνάμεις και ικανότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχετε μέσα σας… Και θα είστε απόλυτα έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε άμεσα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ταύρος
Κάρτες: Το 2 των Κυπέλλων, Η Εγκράτεια, Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ταύροι, η αρμονική ατμόσφαιρα μέσα στις σχέσεις σας θα είναι το ζητούμενο στη διάρκεια του φετινού Απριλίου… Και για εσάς που είστε υπό την προστασία της Αφροδίτης, είναι ο ιδανικός στόχος!

Ο Ιππότης αλλά και το 2 των Κυπέλλων θα φροντίσουν για την ομαλή και ευχάριστη ροή της αγάπης σας: Αυτή θα διέπει τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και τους οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς. Θα απολαμβάνετε τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων και θα ανακαλύπτετε νέα πεδία για να εξερευνήσετε μαζί!

Αυτή την εύχαρη ατμόσφαιρα θα τονώσουν περισσότεροι κάποιες αλλαγές, που έρχονται και θα έχουν διάρκεια. Η Εγκράτεια προβλέπει ότι μια σχέση σας θα αποκτήσει περισσότερο βάθος… Και οι δύο πλευρές θα νιώθετε διαφορετικά – προς το καλύτερο, με τις συνθήκες μεταξύ σας να γίνονται όλο και πιο όμορφες!

xartomanteia

Ταρώ Απρίλιος 2021 Δίδυμοι

Κάρτες: Το 3 των Ράβδων, Το 9 των Ξιφών, Το 6 των Ξιφών

Αγαπητοί Δίδυμοι, το άγχος κάνει συχνά την εμφάνισή του στην ιδιόρρυθμη ιδιοσυγκρασία σας… Και το 9 των Ξιφών δείχνει ότι αυτές οι «πεταλούδες» στο στομάχι σας δεν θα λείψουν στη διάρκεια του φετινού Απριλίου!

Αντιδράστε και αντιμετωπίστε όσα νιώθετε, μην προσπερνάτε ή καταπνίγετε τις ανησυχίες σας. Το 3 των Ράβδων διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να φτάσετε στην ανακούφιση μέσα από λύσεις, όταν αποκαλύπτετε τους φόβους σας σε έμπιστους ανθρώπους!

Είναι γεγονός ότι προτιμάτε να μην αποκαλύπτετε την ιδιωτική σας ζωή. Όμως το 6 των Ξιφών υπονοεί ότι γνωρίζετε βαθιά μέσα σας πως προσεγγίζει μια λήξη ή μια αναχώρηση… Και παρόλο που είστε έτοιμοι γι’ αυτήν, δεν παύει να σας αναστατώνει. Συζητήστε το θέμα και θα νιώσετε άμεσα καλύτερα. Ένα νέο ξεκίνημα προσεγγίζει την πορεία σας!

zwdia-66

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Ξιφών, Το 8 των Κυπέλλων, Το 10 των Ράβδων

Αγαπητοί Καρκίνοι, προσπαθήστε όσο μπορείτε και θέλετε… Δεν μπορείτε να αποφύγετε ή να αρνηθείτε την αλήθεια, που μέσα στον φετινό Απρίλιο σας κοιτά κατάματα!

Το 8 των Κυπέλλων αποκαλύπτει ότι προσπαθείτε να αποκρύψετε μια απογοήτευση που νιώθετε. Το γεγονός υπογραμμίζει το 10 των Ράβδων, η κάρτα της εργασιομανίας: Βυθίζεστε στη δουλειά, για να αποσπάσετε τη σκέψη σας από το φλέγον θέμα… Αλλά ξεχνάτε το σημαντικό γεγονός, ότι τα πάντα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο!

Σε αυτή τη φάση, σας προετοιμάζει για κάτι καλύτερο και σπουδαιότερο. Γι’ αυτό ο Βασιλιάς των Ξιφών σας ζητά να στραφείτε στη λογική και τη σύνεσή σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το όποιο εμπόδιο με το μυαλό σας, αρκεί να εστιάσετε στο επόμενο βήμα. Έτσι θα το ξεπεράσετε, προκειμένου να περάσετε στο πιο ευνοϊκό μέλλον που ήδη σας προσεγγίζει!

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Απρίλιος 2021 Λέων

Κάρτες: Το 4 των Πεντάκτινων, Το 7 των Ράβδων, Η Βασίλισσα των Ξιφών

Αγαπητοί Λέοντες, μην κάνετε αυτά που κάνετε συνήθως! Αν αυτή η συμβουλή του σύμπαντος σας φαντάζει γρίφος, τον φετινό Απρίλιο έρχονται οι κάρτες να σας τον λύσουν: Η Βασίλισσα των Ξιφών και το 7 των Ράβδων, διευκρινίζουν ότι κάτι τεκταίνεται στην προσωπική σας ζωή ή τον εργασιακό σας χώρο. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική συγκυρία και έχετε αντιπάλους, κάτι αρκετά γνωστό στη δική σας ιδιοσυγκρασία!

Χρειάζεστε μια νέα προσέγγιση, μια ανέλπιστη εκτροπή, μια νέα οπτική γωνία και αλλαγή τακτικής. Σκεφτείτε διαφορετικά, ακολουθήστε το σκεπτικό των «αντιπάλων». Τότε θα εντοπίσετε τις εναλλακτικές σας για να διαχειριστείτε την κατάσταση, για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Το 7 των Ράβδων διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να κερδίσετε, αρκεί να σκάβετε βαθιά και να συνεχίσετε να προχωράτε. Μην τα παρατήσετε σε καμία φάση και να τολμάτε να δοκιμάζετε καθετί καινούργιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Παρθένος
Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων, Το 9 των Ράβδων, Η Αυτοκράτειρα

Αγαπητοί Παρθένοι, κάτι σας έχει δυσαρεστήσει μέσα στο σπιτικό σας. Ο συνδυασμός της Αυτοκράτειρας με τον Βασιλιά των Πεντάκτινων, υπονοούν ότι έχετε κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιο όσον αφορά τον τρόπο ή τον χώρο που ζείτε. Λαχταράτε να το βάλετε σε εφαρμογή μέσα στον φετινό Απρίλιο… Γι’ αυτό είναι καλό να γνωρίζετε πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και ενέργεια και «επενδύσεις», απ’ όσο υπολογίζετε αρχικά!

Ωστόσο, αυτό είναι σύνηθες όταν πρόκειται για βελτιώσεις ή αλλαγές του σπιτιού. Δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει το όποιο εμπόδιο προκύψει, σε σημείο ακόμα και να αναβάλετε όσα σκέφτεστε: Το 9 των Ράβδων διευκρινίζει ότι θα πρόκειται μόνο για έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα και να έχετε μια ομαλή εξέλιξη στη συνέχεια, μέχρι να υλοποιήσετε το όνειρό σας!

tarw-zwdia

Ταρώ Απρίλιος 2021 Ζυγός

Κάρτες: Το 2 των Πεντάκτινων, Ο Ιππότης των Πεντάκτινων, Η Κρίση

Αγαπητοί Ζυγοί, μια εντελώς καινούργια διαδρομή καριέρας και δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά σας τον φετινό Απρίλιο. Το διαισθάνεστε ήδη και αντλείτε από αυτήν αισιοδοξία και έμπνευση. Η Κρίση διαβεβαιώνει ότι αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας. Ακόμη κι αν είστε ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία σας, είστε έτοιμοι να γράψετε το επόμενο κεφάλαιό της!

Το 2 και ο Ιππότης των Πεντάκτινων πιστοποιούν ότι μπροστά σας βρίσκονται απίστευτες ανταμοιβές. Το κλειδί για να τις αδράξετε, είναι η γνώση και η διεύρυνσή της. Προσθέστε ή/και αναβαθμίστε όσα διαθέτει η «φαρέτρα» σας, αναζητήστε την ποικιλία. Μην μένετε σε ένα πεδίο, επεκταθείτε με κάθε είδους ενασχόληση, μάθηση ή διδασκαλία, με εθελοντική εργασία και στο διαδίκτυο. Όσα περισσότερα διεκδικήσετε, τόσο θα προσθέτετε υλικό στη διαμόρφωση του χρυσού σας επάθλου… Που δημιουργείται αποκλειστικά από και για εσάς!

chartomantia-098

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων, Το 6 των Πεντάκτινων, Το 10 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε μια εσώτερη ανάγκη να επιθεωρήσετε τον υλικό σας κόσμο στη διάρκεια του φετινού Απριλίου. Το πιστοποιεί η τριάδα καρτών των Πεντάκτινων: Τόσο τα οικονομικά και η καριέρα σας, όσο και το σπιτικό και η υγεία σας, θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο… Η ευελιξία, η σύνεση και η καινοτόμα σκέψη είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε, προκειμένου να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να προχωρήσετε παρακάτω!

Ο Ιππότης των Πεντάκτινων αποτελεί τον θεματοφύλακα, για όσα πρέπει να προστατεύσετε καλύτερα. Το 6 των Πεντάκτινων αφορά τη γενναιοδωρία και τον αλτρουισμό, άρα πρέπει να είστε πιο ευγενείς όσον αφορά τον τρόπο ζωής και τις προσδοκίες σας. Το 10 των Πεντάκτινων είναι η κάρτα της ασφάλειας και της θαλπωρής για ένα αίσιο τέλος: Είναι στο χέρι σας να κάνετε αλλαγές και επενδύσεις, που θα σας οδηγήσουν στην πραγματική ευημερία!

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Απρίλιος 2021 Τοξότης

Κάρτες: Το 8 των Πεντάκτινων, Ο Ιππότης των Ράβδων, Το 4 των Ξιφών

Αγαπητοί Τοξότες, ο φετινός Απρίλιος θα αποτελείται από δύο κεφάλαια για εσάς: Στο πρώτο μέρος του θα κυριαρχήσει το 8 των Πεντάκτινων, που ζητά να εργαστείτε πολύ και σκληρά. Μην σταματήσετε ακόμα κι αν κουράζεστε, γιατί ο θρίαμβος είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε!

Ο Ιππότης των Ράβδων θα είναι για εσάς πηγή άντλησης ενέργειας και αποφασιστικότητας τις καίριες στιγμές. Και όσο πιο βαθιά σκάβετε, τόσο περισσότερα αποθέματά σας θα ανακαλύπτετε. Έτσι θα φτάσετε μέχρι το δεύτερο μέρος, που το 4 των Ξιφών σας επιτρέπει να κάνετε μια ανάπαυλα. Θα είναι η φάση που θα χαλαρώσετε, θα ξεκουραστείτε και θα ανταμείψετε τον εαυτό σας για την καλή δουλειά. Γι’ αυτό ορμήστε άμεσα και κάντε τη!

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτες: Η Αρχιέρεια, Το 5 των Πεντάκτινων, Το 5 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ο φετινός Απρίλιος θα αποτελέσει μια περίοδο για έρευνα ψυχής. Ο συνδυασμός του 5 των Πεντάκτινων με το 5 των Κυπέλλων υποδεικνύει ότι συχνά κοιτάτε μελαγχολικά πίσω σας: Αναρωτιέστε «τι θα είχε γίνει αν…», ίσως και να μετανιώσετε για πράγματα που δεν είπατε ή δεν κάνατε. Είναι φυσικό να επιστρέφετε σε καταστάσεις που σας δυσκόλεψαν… Αλλά δεν πρέπει να μένετε για πολύ εκεί, τη ζωή πρέπει να τη ζείτε!

Ό,τι έγινε, δεν γυρίζει πίσω. Η Αρχιέρεια απαιτεί από εσάς να το συνειδητοποιήσετε και να το κάνετε πράξη. Μπορείτε να καταγράψετε τις σκέψεις σας, για να αντλήσετε από αυτές πολύτιμα μαθήματα ζωής. Μετά μπορείτε να κλείσετε αυτά τα κεφάλαια και να προχωρήσετε, βάζοντάς τους οριστικό τέλος!

taro-6-9

Ταρώ Απρίλιος 2021 Υδροχόος

Κάρτες: Το 2 των Ξιφών, Το 6 των Ράβδων, Ο Κόσμος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σας απασχολεί έντονα μια αρκετά δύσκολη απόφαση. Η αναβλητική κάρτα του 2 των Ξιφών που σας επισκέπτεται για τον φετινό Απρίλιο, δείχνει ότι ίσως να θέλετε να τρέξετε μακριά της… Αλλά μην το κάνετε!

Το 6 των Ράβδων σας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχουν λανθασμένες επιλογές σε αυτή τη φάση, εκτός αν δεν κάνετε καμία. Αλλά έχετε περισσότερες επιλογές απ’ όσες νομίζετε, αρκεί να ασχοληθείτε ρεαλιστικά. Καταγράψτε τα υπέρ και τα κατά καθεμιάς και θα καταφέρετε να καταλήξετε!

Ο Κόσμος σας συμβουλεύει να μελετήσετε ποια προοπτική θα σας επεκτείνει περισσότερο. Ποια έχει περισσότερες δυνατότητες και σθένος, ποια θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο και ουσιαστικότερο περιβάλλον. Αυτή η κάρτα αφορά τα μέγιστα επιτεύγματα: Όποια επιλογή σας φαντάζει πιο ενθουσιώδης και προκλητική, αυτή πρέπει να ακολουθήσετε!

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτες: Το 6 των Κυπέλλων, Η Σελήνη, Το 10 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ιχθύες, κάποιο μυστήριο φαίνεται να σιγοβράζει στην ερωτική σας ζωή στη διάρκεια του φετινού Απριλίου. Το πιστοποιούν οι κάρτες της Σελήνης και η ρομαντική του 10 των Κυπέλλων. Μπορεί να μην ξέρετε ακόμη ότι επέρχεται μια μεγάλη αλλαγή… Γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση, να θέτετε ερωτήματα και να ερευνάτε, να είστε παρατηρητικοί: Κάτι θα σας αποκαλυφθεί, που θα σας οδηγήσει σε μια αγάπη με διάρκεια!

Το 6 των Κυπέλλων αφήνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάτι από το παρελθόν σας. Ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι, ενδείκνυται να κάνετε μια αναπόληση. Για τους δεσμευμένους, ίσως αφορά τη δική σας παιδική ηλικία ή του ταιριού σας που θα αποδειχθεί θετικό τώρα. Αρχίστε να το συζητάτε – και θα νιώσετε να ανανεώνει το πάθος και την οικειότητα μεταξύ σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot