Ταρώ Δεκέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ Δεκέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις .

Ταρώ Δεκέμβριος Κριός, Το 10 των Ξιφών .

Είναι αλήθεια ότι η εικόνα αυτής της κάρτας δεν είναι ευχάριστη… Αλλά το μήνυμά της είναι. Υποδεικνύει ότι μια δυσχερής κατάσταση λήγει επιτέλους. Σας πίεσε και σας γέμισε συναισθήματα αδικίας, ωστόσο δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας καταβάλει άλλο!

Δεν έχει σημασία αν αφορούσε τη σχέση σας, τα εργασιακά ή τα περιουσιακά σας. Πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας τη χάρη να αφήσετε την εμπειρία πίσω σας. Πενθήστε αν το χρειάζεστε – αλλά αποδεχθείτε τη λήξη της. Όσο μένετε εκεί, δεν θα προοδεύετε.Να θυμάστε ότι διώχνοντας κάτι, ανοίγετε χώρο στη ζωή σας να μπει κάτι καινούργιο. Είναι καιρός να προχωρήσετε, γιατί σας αναμένει η πληρότητα παρακάτω. Τα χειρότερα πέρασαν, μόνο ευχάριστα σας αναμένουν στο εξής!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος, Ο Άσος των Κυπέλλων

Αυτός ο Άσος κηρύττει την έναρξη ενός καινούργιου συναισθηματικού κύκλου. Μια περίοδο που θα αποκομίσετε πραγματικά κέρδη από την πληρότητα σε αυτό τον τομέα. Η κάρτα αφορά το ζευγάρωμα και την εγγύτητα, με την επικοινωνία διασφαλισμένη!

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μια νέα αρχή, όσον αφορά την επαφή σας με τους άλλους. Μπορεί να αφορά καινούργια άτομα, που θα υποδεχθείτε με ευκολία στη ζωή σας. Μπορεί να μπει σε νέα πορεία μια υπάρχουσα σχέση που ήταν προβληματική. Μπορεί να είναι και όλα μαζί ή κάτι άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε πλέον να είστε πιο εξωστρεφείς με τα αισθήματά σας. Είναι καιρός να δουν οι άνθρωποι που αγαπάτε, πόσο πραγματικά νοιάζεστε γι’ αυτούς!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Δίδυμοι, Το 3 των Ξιφών

Αυτή η κάρτα έχει μια ιδιόρρυθμη εικόνα… Ωστόσο, υποδεικνύει τη λήξη μιας κατάστασης που σας απογοήτευσε. Θα αρχίσετε πλέον να την αντικρίζετε με την κατάλληλη και ορθή οπτική: Σε αυτή τη διαδικασία βρίσκεστε επί του παρόντος!

Είναι ένας κύκλος κατά τον οποίο συνειδητά κλείνετε το χάσμα σε αυτά που θέλετε, ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Αποδέχεστε την όποια απώλεια και κάνετε τις επιλογές που θα σας προοδεύσουν.

Για να ξεπεράσετε τις όποιες απογοητεύσεις, απαιτείται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Μόνο έτσι θα είστε βέβαιοι ότι ωριμάζετε, ότι εξελίσσεστε μέσα από κάθε ανάλογη εμπειρία. Φροντίστε να είστε τρυφεροί με εσάς τους ίδιους σε αυτή τη διεργασία!

μελλοντολόγος

Ταρώ Καρκίνος, Το 8 των Ξιφών

Αυτή η κάρτα επισημαίνει ότι η φιλοσοφία που ασπάζεστε, σας κρατά περιορισμένους. Μπορεί να το αντιλαμβάνεστε ενδόμυχα… Ωστόσο, παραμένετε προσκολλημένοι στις παλιές δομές σκέψεις σας!

Το θέμα είναι ότι αυτά τα εμπόδια που σας αναχαιτίζουν, είναι παρελκόμενα κάποιων φόβων σας. Η οπτική σας δεν αντανακλά τις πραγματικές σας δυνατότητες, ενώ γύρω σας υπάρχει πληθώρα επιλογών!

Πρέπει να χειρίζεστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα αλλά και αποφασιστικότητα. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από τα όποια δεσμά, να υιοθετήσετε καινούργια φιλοσοφία ζωής. Η ανακούφιση είναι μια αίσθηση που θα έρθει μόνο από το σκεπτικό σας. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω!

Ταρώ Δεκέμβριος Λέων, Το 4 των Ράβδων

Αυτή είναι μια εξαιρετική κάρτα. Αφορά τη δημόσια προβολή της αναγνώρισης και δέσμευσης «αυτού που είστε, αυτών που σας διέπουν και όσων σας δίνουν χαρά»!

Συχνά περιγράφεται με την πρεμιέρα για τους ηθοποιούς. Είναι η στιγμή που μοιράζονται επιτέλους τον δημιουργικό κόπο που κατέβαλαν, με ένα ενθουσιώδες κοινό. Και όλη αυτή η αποδοχή συνοδεύεται από ένα λαμπερό πάρτυ!

Στη δική σας ζωή, είναι πιθανό να αφορά έναν αρραβώνα ή έναν γάμο. Ακόμα κι αν δεν είναι ο δικός σας, είναι βέβαιο ότι πρόκειται για ευτυχή περίσταση. Μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σας ή η ένταξή σας σε μια ομάδα που λαχταρούσατε. Η αγάπη και ο κόπος που καταβάλατε, αποδίδει καρπούς και απολαμβάνετε τον θρίαμβο. Θα είναι ενθουσιώδες – και σας αξίζει!

zwdia-fotia

Ταρώ Παρθένος, Το Αστέρι

Το Αστέρι είναι η έμπνευση, η ελπίδα, η καθοδήγηση. Θα σας δοθεί ένα σημάδι ότι βρίσκεστε σε σωστή κατεύθυνση. Είναι το πράσινο φως για να συνεχίσετε!

Αν αναζητούσατε το μονοπάτι σας ή να λάβετε λίγη βοήθεια, θα τα λάβετε σε αυτό τον κύκλο. Κάτι θα προκύψει που θα φορτίσει την πίστη σας, θα αποτελέσει το άστρο που πρέπει να ακολουθήσετε. Να πιστεύετε ότι έχετε ανώτερη βοήθεια και να προσπαθήσετε να την εναρμονίσετε στην πραγματικότητά σας!

Να έχετε πίστη στα σημάδια και τους οιωνούς. Να εμπιστεύεστε το καλοκάγαθο μαγικό σύμπαν!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Ζυγός, Η Δύναμη

Αυτή η κάρτα δεν αφορά τη σωματική δύναμη ή κάποια ζωώδη ορμή. Αφορά την αποφασιστικότητά σας και την ανάταση που σας δίνει. Να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς αυτά που λαχταράτε, χωρίς να γίνεστε αλαζόνες ή εκφοβιστικοί!

Πρέπει να έχετε συναίσθηση του φόβου ή/και της ανυπομονησίας αλλά να προχωράτε μπροστά έτσι κι αλλιώς. Να είστε μαχητές, που δεν πολεμούν με πραγματικούς στρατιώτες αλλά με αυτούς μέσα σας. Ενίοτε, εσείς είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας!

Αυτή την περίοδο πρέπει να τιμήσετε τη διάνοιά σας, που σας λέει τι πραγματικά θέλετε. Να το κάνετε με όλη την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζεται. Αυτό που θέλετε, θέλει κι εσάς. Προχωρήστε και αδράξτε το!

Ταρώ Δεκέμβριος Σκορπιός, Ο Άσος των Ξιφών

Περνάτε σε μια φάση που πρέπει να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και διασύνδεσης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε εσείς προσεγγίσεις, σε άτομα και ομάδες. Να μάθετε και να μοιραστείτε!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλύσει τη ζωή όλων. Αυτό δείχνει ότι η επικοινωνία γίνεται πιο αποδοτική, εφόσον γνωρίζετε το κοινό σας και προσαρμόζετε το μήνυμά σας έτσι ώστε να γίνεται εύληπτο. Δεν έχει σημασία μόνο αυτό που λέτε, πρέπει να εστιάσετε στον τρόπο που θα το μοιραστείτε. Φυσικά, αυτό απαιτεί να ακούτε και να αφουγκράζεστε τον γενικότερο παλμό!

Έχει φτάσει η στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή αυτές τις πρακτικές. Είστε έτοιμοι να βρείτε πιο επιτυχείς τρόπους προώθησής σας. Θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες και θα καταφέρετε να εξελιχθείτε με αυτή την καινούργια τακτική!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Τοξότης, Το 6 των Ράβδων

Αυτή είναι μια εξαιρετική κάρτα. Μεταφορικά μιλώντας, είναι σαν να στρώνεται το κόκκινο χαλί για εσάς! Ανοίγει ένας κύκλος που θα φαντάζει ως το γύρο του θριάμβου, καθώς οι προσπάθειές σας ανταμείβονται!

Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο. Μπορεί να σας προκύψει μια ευκαιρία ανέλιξης, να σας απονεμηθεί ένα βραβείο, να λάβετε μια διθυραμβική κριτική. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια δημιουργική πτυχή σε όλο αυτό!

Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι οι προβολείς θα στραφούν πάνω σας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να είστε μεγαλοπρεπείς και γενναιόδωροι!

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Δεκέμβριος Αιγόκερως, Το 2 των Πεντάκτινων

Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Μέσα στην εξισορρόπηση της καθημερινότητας, βάζετε και κάποια επιπλέον σίδερα στη φωτιά!

Αυτή η κάρτα μπορεί να αφορά μια δεύτερη εργασιακή απασχόληση, ένα χόμπι, μια δημιουργική ενασχόληση ή υποχρέωσή σας. Πάντως χρειάζεται όση ενέργεια επενδύετε και στα υφιστάμενα καθήκοντά σας. Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε!

Να ξέρετε πως ό,τι κι αν αφορά, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει τη μορφή και τον ρυθμό του. Μην ανησυχήσετε, όλα θα μπουν στη θέση τους. Θα υπάρξει ένας αναβρασμός – αλλά όλοι θα εντυπωσιαστούν από τους επιδέξιους χειρισμούς σας!

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Δεκέμβριος Υδροχόος, Το 8 των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα προμηνύει μια περίοδο με πολλά συναισθήματα. Μπορεί να είναι αίσια, ίσως και ότι τόσο… Αλλά σίγουρα θα είναι σαρωτικά!

Ενδέχεται να είστε σε μια φάση που αναζητάτε μια διέξοδο, έναν τρόπο να ανακουφιστείτε από την ένταση των συναισθημάτων σας. Ίσως να μην υπάρχει μια πρακτική λύση για να τα κατευνάσετε: Γιατί το μάθημά σας σε αυτή την περίπτωση, είναι να τιμήσετε όσα νιώθετε. Ενίοτε χρειάζεται να τα αφήσετε να σας παρασύρουν, άλλες φορές θα καταφέρετε να «καβαλήσετε» το κύμα τους!

Μην φοβάστε το βάθος των συναισθημάτων σας. Μην ακούτε τι υποδεικνύει το μυαλό σας, η καρδιά σας θα ορίσει την ουσία όσων χρειάζεστε. Αυτήν να ακολουθήσετε – και θα βρείτε την κατάλληλη διαδρομή για να αντεπεξέλθετε!

Ταρώ Ιχθύες, Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αυτός ο Βασιλιάς είναι ειδήμων της πρακτικότητας και της σταθερότητας. Σας προσεγγίζει για να σας εμπνεύσει, να σας δείξει την πορεία!

Ξέρετε ότι μπορείτε να διαπρέψετε στα επαγγελματικά σας, να ρισκάρετε για να οικοδομήσετε το μέλλον σας. Ξέρετε από σκληρή δουλειά και χειρισμό των πηγών σας, προκειμένου να ακολουθήσετε αυτά που λαχταράτε. Ο Βασιλιάς σας υπενθυμίζει ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, δεν γίνονται άμεσα εμφανή. Δεν υπάρχουν κόλπα άμεσου πλουτισμού, η γνήσια αξία κάθε επένδυσης θέλει χρόνο για να ωριμάσει. Η επιτυχία δεν έρχεται εν μία νυκτί!

Αρχίστε να μετράτε και να εκτιμάτε όσα έχετε καταφέρει, όσο ταπεινά κι αν σας φαντάζουν. Με τον Βασιλιά ως μέντορά σας, θα αρχίσετε να χτίζετε την αυτοκρατορία σας ένα τούβλο την κάθε φορά… Για να έχει σταθερότητα και μονιμότητα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA