Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Α

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 19-25/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι έχετε παραλύσει από άγχος και φόβο. Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας. Οι σκοτεινές σκέψεις σας βαραίνουν και σας κρατούν ξύπνιους τη νύχτα. Οι περισσότεροι από τους φόβους που αντιμετωπίζετε, είναι στο μυαλό σας και όχι απαραίτητα ακριβής αντανάκλαση του τι συμβαίνει γύρω σας. Αλλά κοιτάξτε πού βρίσκεται το φως και συνεχίστε να προχωράτε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για να δείτε το φως στο τέλος της σήραγγας. Ήρθε η ώρα να δράσετε για να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που σας εξαντλούν.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αντιλαμβάνομαι τους φόβους μου ως τις αυταπάτες που είναι.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή καλών πραγμάτων, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι κάρτες προβλέπουν χαρά, αγάπη, αρμονία, ομορφιά, καλή υγεία και μια νέα πνευματική κατανόηση. Είναι μια εποχή που οι σχέσεις ανθίζουν και ευδοκιμούν. Γιορτάστε τη φιλία, ανοίξτε την καρδιά σας σε άλλους. Είναι η ιστορία ανάπτυξης μιας γνήσιας, βαθιά αισθητής εκπλήρωσης που επιστρέφει σε εσάς. Είναι καλή περίοδος για να αρραβωνιασθείτε, να παντρευτείτε ή να σχεδιάσετε να αποκτήσετε ένα μωρό. Υπάρχει ένα γενικό αίσθημα χαράς και γιορτής.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ εβδομαδιαία 19-25/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι ή αποθαρρυμένοι. Η ζωή σας έχει βαλτώσει και λίγα πράγματα σας ενθουσιάζουν πια. Για να το ξεπεράσετε, πρέπει να επανεκτιμήσετε την κατάστασή σας. Να κοιτάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας για να βρείτε κατανόηση και νόημα. Στραφείτε προς τα μέσα και θα βρείτε την αλήθεια που αναζητάτε. Επίσης, μην θεωρείτε τη ζωή σας δεδομένη. Ανησυχείτε πολύ για αυτά που θέλετε και αγνοείτε αυτά που έχετε ήδη. Το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτή η απογοήτευση, είναι απλά να δείτε τα καλά που είναι στη ζωή σας ήδη και να είστε ευγνώμονες για αυτά κάθε μέρα. Ανοίξτε τα μάτια σας και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας!

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω την πληρότητα και τον πλούτο της ζωής μου.

zwdia-3-zodia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα είστε σαν στρατιώτες που επιστρέφουν από τον πόλεμο. Έχετε βιώσει βαθύ πόνο, προδοσία και απώλεια. Αλλά όπως ο γενναίος στρατιώτης, κοιτάζετε το μέλλον: Ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα παρά τις πληγές που έχετε, συνεχίζετε. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε θλίψη και στεναχώρια, είναι μια προσωρινή κατάσταση. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να «ανεβείτε στο άλογό σας» και να σηκώσετε τα μάτια στον ορίζοντα. Ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε σε νέες συνδέσεις.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου παραμένει ανοιχτή και στοργική.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 19-25/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα είναι παρόμοια με την προηγούμενη: Οι κάρτες δείχνουν εμπόδια στην πορεία σας προς την πρόοδο, που μπορεί να οφείλονται σε επιθετικότητα ή έλλειψη θέλησης. Μην τα αφήσετε να σας αποθαρρύνουν, μπορείτε να αναδειχθείτε νικητές αρκεί να συγκεντρώσετε το θάρρος σας. Δεν χρειάζεται να έχετε τον έλεγχο πάντα, αφήστε τα πράγματα να εξελίσσονται όσο περπατάτε προς το θρίαμβο. Μερικοί μπορεί να νιώσετε μειωμένη ενέργεια, να τα θεωρείτε όλα ανούσια. Αν τα παίρνετε χαλαρά, η ζωή θα κυλά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να ανασυνταχθείτε και να εξουσιάσετε το πεπρωμένο σας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διάλεξα το ποιος γίνομαι και τρέχω προς αυτό με πεποίθηση.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει τη δύναμη της δημιουργικότητας και της ατομικότητας. Έχετε απεριόριστη ισχύ, που προέρχεται από πηγές έξω από το σώμα σας αλλά είναι υπό τον έλεγχό σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε να εργάζεστε προς ό,τι θέλετε. Έχετε την έμφυτη δύναμη να εκδηλώσετε όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για τη δουλειά που θέλετε, μια σχέση ή τα χρήματα, απλώς κάντε το πρώτο βήμα. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι μόνο μια επιθυμία δεν θα αλλάξει τίποτα… Αλλά μια απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η επιθυμία δημιουργίας δεν είναι τίποτα, χωρίς την ικανότητα δημιουργίας και το αντίστροφο. Να είστε έτοιμοι να γίνετε δίαυλος για την παροχή δύναμης!

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω τη ζωή που επιθυμώ μέσω της ενέργειας και της πρόθεσης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00